Προγνωστικά για το στοίχημα στο Euro 2016 - iefimerida.gr

Προγνωστικά για το στοίχημα στο Euro 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνημα της προημιτελικής φάσης του Euro 2016 σήμερα με έναν αγώνα.

Πολωνία και Πορτογαλία αναμετρώνται στις 22:00 στο «Velodrome» της Μασσαλίας και το Betarades.gr είναι για μία ακόμη φορά κοντά σας, προκειμένου να αναλύσει το σπουδαίο αυτό παιχνίδι, αλλά και να σας προτείνει το προγνωστικό για το πάμε στοίχημα.

Πολωνία και Πορτογαλία, λοιπόν, διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε το Βέλγιο, είτε την Ουαλία. Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί Πολωνία και Πορτογαλία σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, μετρούν από μια νίκη. Αήττητοι οι Πολωνοί στα τελευταία τρία ματς κόντρα στους Ίβηρες (1-2-0), τελευταία νίκη για την Πορτογαλία το 2002.

Μεγάλες στιγμές ζει η Πολωνία, που για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετέχει στην προημιτελική φάση του Euro. Στον έβδομο ουρανό άπαντες, μίλησαν για ιστορική επιτυχία, ωστόσο η όρεξη τους μόλις άνοιξε. Απέναντι τους έρχεται η Πορτογαλία, η οποία σε καμία περίπτωση μέχρι στιγμής δεν τρομάζει και δίνει κάθε δικαίωμα στους Πολωνούς να ελπίζουν σε πρόκριση. Οι παίκτες του Άνταμ Ναβάλκα έχουν δείξει ότι διαθέτουν πολλές φυσικές δυνάμεις, είναι μία ομάδα που βασίζεται στην ομοιογένεια και τη συνολική δουλειά, διαθέτει παίκτες με ποιότητα απ’ τη μέση και μπροστά, όπου ξεχωρίζουν οι Μπλαζικόφσκι, Γκροζίτσκι και Μίλικ. Δεν έχει σκοράρει ακόμη ο Λεβαντόφσκι, που γενικά είναι μακριά απ’ τις φάσεις, με τον Ναβάλκα να κάνει παράπονα για την αντιμετώπιση του απ’ τους διαιτητές.

Οι Πορτογάλοι, από την πλευρά τους, παίζουν υπό πίεση απ’ την αρχή του τουρνουά, καθώς πολλοί περιμένουν να φτάσουν μέχρι το τέρμα. Η Πορτογαλία είναι η μοναδική ομάδα των προημιτελικών που δεν έχει κερδίσει ακόμη σε 90λεπτο, μετράει 4/4 ισοπαλίες, οι δύο εκ των οποίων χωρίς γκολ. «Δεν βλέπω ομοιότητες με την Ελλάδα. Παίξαμε τέσσερα ματς και δεν παίξαμε ποδόσφαιρο συγκρίσιμο με αυτό της Ελλάδας. Κάναμε καλά ματς, προσφέραμε καλό θέαμα απέναντι στην Ουγγαρία με πολλά γκολ, αλλά δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια», είπε ο Νάνι, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την εθνική μας. Τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Σάντος θα συνεχίσει με τους Φόντε και Σέντρικ στην άμυνα, ωστόσο είναι πιθανό να αναγκαστεί να παίξει με τον Ελισέου αριστερά, λόγω του τραυματισμού του Γκερέιρο. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Αντρέ Γκόμες, με τους Μουτίνιο και Ρενάτο Σίλβα να είναι οι υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν σε περίπτωση που τελικά δεν τα καταφέρει.

Προγνωστικό: Πολωνία εναντίον Πορτογαλίας στο «Velodrome». Οι Πολωνοί χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι στην προηγούμενη φάση για να αποκλείσουν την Ελβετία, ενώ οι Πορτογάλοι την παράταση για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κροατίας. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν έχει κερδίσει ακόμη στο Euro σε κανονική διάρκεια αγώνα, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς. Περιμένουμε σήμερα ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Πορτογαλία να δίνεται φαβορί για την πρόκριση. Εμείς θα πάμε κόντρα στο φαβορί και θα στηρίξουμε την Πολωνία, θεωρώντας ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και οι συμπαίκτες τους έχουν τον τρόπο να υπερκεράσουν το εμπόδιο της... παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα πάμε, λοιπόν, με την πρόκριση της Πολωνίας, σε απόδοση 2.50.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Πολωνία – Πορτογαλία:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 στοίχημα προγνωστικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ