Νέα μεταγραφή για την ΑΕΚ - Μια ανάσα από τον Τσαβαρία - iefimerida.gr

Νέα μεταγραφή για την ΑΕΚ - Μια ανάσα από τον Τσαβαρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα, η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε έναν ακόμη βασικό της στόχο. Οπως ανέφερε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στους ρεπόρτερ που έχουν ακολουθήσει την αποστολή, η Ένωση βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Πάμπλο Τσαβαρία.

Ο Αργεντινός δεξιός εξτρέμ της Λανς αποτελεί τον εκλεκτό της ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη θέση, στην οποία επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του Τσαβαρία.

Ο 28χρονος, ο οποίος έχει πετύχει 21 γκολ σε 79 εμφανίσεις με τη Λανς, είναι γρήγορος και εξαιρετικός τεχνίτης και όπως ανέφερε ο Μιλοβάνοβιτς, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ανέφερε επίσης πως η ομάδα εντός των επόμενω τεσσάρων ημερών θα είναι σε θέση να πει περισσότερα για την απόκτηση ενός επιθετικού, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παμπλο τσαβαρια λανς αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ