Τον είδαν στο EURO και τον θέλουν στην πασαρέλα -Του έστειλαν μήνυμα στο Τwitter - iefimerida.gr

Τον είδαν στο EURO και τον θέλουν στην πασαρέλα -Του έστειλαν μήνυμα στο Τwitter

φωτογραφία: @bbjarnason8
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εταιρεία ρούχων έκανε πρόταση μέσω Τwitter στον διεθνή Ισλανδό ποδοσφαιριστή Μπιρκίρ Μπιάρνασον για να διαφημίσει τα ρούχα της.

Το αγγλικό e-shop «ASOS», το οποίο είναι ένα από τα διασημότερα στον κόσμο στην πώληση ρούχων, επέλεξε ως καταλληλότερο μοντέλο τον Ισλανδό Μπιρκίρ Μπιάρνασον. Τον ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας, η οποία εντυπωσιάζει στα γήπεδα της Γαλλίας, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Ο διεθνής μέσος της Βασιλείας δέχτηκε ένα μήνυμα στο Τwitter του, που του έλεγε «Μόλις τελειώσεις με το Euro κάνε μας ενα τηλέφωνο, θα σε χρειαστούμε στο επόμενο ντεφιλέ μας».

Τον είδαν στο EURO και τον θέλουν στην πασαρέλα -Του έστειλαν μήνυμα στο Τwitter | iefimerida.gr 0


Ο Μπιρκίρ Μπιάρνασον δεν άφησε το τιτίβισμα χωρίς απάντηση, γράφοντας χαρακτηριστικά «χαχα, να με υπογράψετε». Για την ώρα πάντως, παραμένει συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Γαλλία το βράδυ της Κυριακής.

Τον είδαν στο EURO και τον θέλουν στην πασαρέλα -Του έστειλαν μήνυμα στο Τwitter | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ