Ανθρώπινα μέλη στην παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο - Μπροστά στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις - iefimerida.gr

Ανθρώπινα μέλη στην παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο - Μπροστά στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις

Φωτογραφία: Reuters
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισαν οι λουόμενοι στην Κόπα Καμπάνα, μπροστά από τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η θάλασσα ξέβρασε μέλη ανθρώπινου σώματος με την αστυνομία να αναφέρει πως ανήκουν είτε σε γυναίκα είτε σε νεαρό άνδρα.

Απομένουν μόλις 38 ημέρες για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στη Βραζιλία, τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί, τα προβλήματα από την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας παραμένουν και ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθε να ταράξει την τοπική κοινωνία.

Ενα διαμελισμένο πόδι και ένα ακόμη μέρος σώματος αγνώστων στοιχείων ξεβράστηκε στην ακτή με τους περαστικούς να καλούν αμέσως την αστυνομία. Συνέβη μπροστά στην παραλία όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του μπιτς βόλεϊ, με τις αρχές να εκτιμούν πως τα μέλη του κορμιού ανήκουν σε γυναίκα ή νεαρό αγόρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ