Λεβαντόφσκι Vs Ρονάλντο – Η μάχη δύο σπουδαίων σκόρερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Λεβαντόφσκι Vs Ρονάλντο – Η μάχη δύο σπουδαίων σκόρερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι δύο πραγματικά «κανόνια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχουν γεμίσει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα στο EURO όμως η σημερινή τους μονομαχία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα ηγηθούν των προσπαθειών των δύο εθνικών τους ομάδων.

Οσο... ντεφορμέ και να είναι ένας ποδοσφαιριστής τέτοιου βεληνεκούς, παραμένει κίνδυνος-θάνατος για τις αντίπαλες άμυνες. Λεβαντόφσκι και Ρονάλντο το έχουν αποδείξει άλλωστε πολλές φορές.

Σήμερα, στη Μασσαλία κοντράρονται σε μια μάχη, η οποία θα βρει χαμογελαστό μόνο τον έναν από τους δύο. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων έχουν κοντραριστεί μόλις μια φορά και αυτή πριν από 8 χρόνια όμως σε επίπεδο συλλόγων έχουν τεθεί αντιμέτωποι συνολικά πέντε φορές.

Ηταν μια διπλή μονομαχία για τα προκριματικά του 2008. Ρονάλντο και Λεβαντόφσκι διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 στη Λισαβόνα ενώ στο 1ο παιχνίδι οι δυο τους έμειναν άσφαιροι με τους Πολωνούς να παίρνουν τη νίκη.

Η σεζόν που τελείωσε

Νταμπλούχος Γερμανίας ο ένας, Πρωταθλητής Ευρώπης ο άλλος. Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσαν τη σεζόν με χαμόγελα και φυσικά με πολλά γκολ. Ο Πολωνός επιθετικός ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μπάγερν Μονάχου σημειώνοντας 30 γκολ σε 32 συμμετοχές έχοντας φυσικά ως σημείο αναφοράς τα 5 γκολ που πέτυχε απέναντι στην Βόλφσμπουργκ σε διάστημα 11 λεπτών.

Από την άλλη ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έφτασε τα 35 γκολ σε 36 συμμετοχές, δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία όμως στο Μιλάνο στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης για 3η φορά στην καριέρα του.

Σήμερα, οι δυο τους θα ψάξουν για μια ακόμη φορά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα γνωρίζουμε και τον τελικό νικητή...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ