Ο Σάντος προστατεύει τον Ρονάλντο - «Δεν είναι μόνος αυτός η Πορτογαλία» - iefimerida.gr

Ο Σάντος προστατεύει τον Ρονάλντο - «Δεν είναι μόνος αυτός η Πορτογαλία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια ακόμη φορά ο Φερνάντο Σάντος προσπάθησε να προστατεύσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την πίεση που του ασκείται από τον Τύπο της Πορτογαλίας, τονίζοντας πως το παιχνίδι με την Πολωνία δεν θα κριθεί μόνο από αυτόν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας μιλώντας ενόψει του πρώτου προημιτελικού με αντίπαλο την Πολωνία, αποθέωσε τον Ρονάλντο αλλά ξεκαθάρισε ότι στηρίζεται και στους 23 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του στην αποστολή.

«Είναι 50-50 το ματς. Μπορεί όλοι να μιλάνε για τον Κριστιάνο γιατί είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, αλλά δεν είναι μόνος αυτός στη Γαλλία. Έχω 23 παίκτες σε πολύ καλή φόρμα και ξέρουν τι χρειάζεται η ομάδα για να κερδίσει το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάντος.

Οπως αναφέρει ο πορτογαλικός Τύπος, ο Σάντος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν στο παιχνίδι της Μασσαλίας, θα ξεκινήσει βασικό τον Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος εντυπωσίασε μετά την είσοδό του στο παιχνίδι με την Κροατία και αν θα αφήσει ξανά στον πάγκο τον Κουαρέσμα, ο οποίος με τις ατομικές προσπάθειές του, έχει καταφέρει σε δύο αναμετρήσεις να αλλάξει το ρυθμό των Πορτογάλων.

Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να αλλάξει την επιλογή με τους δύο επιθετικούς, αφού Νάνι και Ρονάλντο είναι το δίδυμο, το οποίο έχει «εκτελέσει» τις περισσότερες τελικές προσπάθειες μέχρι στιγμής στο τουρνουά.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Φερνάντο Σάντος πορτογαλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ