Νέο πλήγμα για την Εθνική - Εκτός μάχης και ο Σλούκας - iefimerida.gr

Νέο πλήγμα για την Εθνική - Εκτός μάχης και ο Σλούκας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις απώλειες του Κώστα Παπανικολάου και του Γιώργου Πρίντεζη, η Εθνική ομάδα μπάσκετ μετράει μία ακόμη ηχηρή απουσία. Ο Κώστας Σλούκας δεν θα καταφέρει τελικά να δώσει το «παρών» στο Προολυμπιακό τουρνουά αφού δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πέλμα.

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα αγωνιστεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά. Ο 26χρονος γκαρντ, ο οποίος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με τον Πρίντεζη, επιβάρυνε τον οργανισμό του με τη συμμετοχή στο Final-4 με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και παρά το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Φώτη Κατσικάρη, τελικά δεν τα κατάφερε.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην Αθήνα, έδειξαν πως δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, κάτι που άλλωστε δήλωναν και οι ενοχλήσεις που ένιωθε.

Ο 26χρονος γκαρντ αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον Γιώργο Πρίντεζη, πελματιαία απονευρωσίτιδα, τραυματισμό τον οποίο και υπέστη τον περασμένο Γενάρη. Ακολούθως έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης από τα παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε, αλλά στην συνέχεια έκοψε την πελματιαία, με αποτέλεσμα ίσα-ίσα να προλάβει το Final Four του Βερολίνου. Ακόμη και εκεί αγωνίστηκε έχοντας μικρές ενοχλήσεις.

Ο Σλούκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία ωστόσο δεν κατάφερε ούτε μία ημέρα να προπονηθεί στο 100%, παίρνοντας τελικά την απόφαση να μην ρισκάρει με τη συμμετοχή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Κώστας Σλούκας μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ