Εγκλημα στα Λιμανάκια: «Τον έκαψα και πήγα για τσιγάρο» -Η σοκαριστική κατάθεση του δράστη - iefimerida.gr

Εγκλημα στα Λιμανάκια: «Τον έκαψα και πήγα για τσιγάρο» -Η σοκαριστική κατάθεση του δράστη

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρικιαστικές λεπτομέρειες περιλαμβάνει η κατάθεση του 34χρονου δράστη του εγκλήματος στα Λιμανάκια, που είχε ως συνεργό του τη φίλη του.

«Τον χτύπησα με πέτρα στο κεφάλι και μετά του έβαλα φωτιά. Πήγαμε με τη φίλη μου στο αμάξι και καπνίσαμε ένα τσιγάρο. Μετά επέστρεψα για να δω αν είχε πεθάνει. Τον είδα ακόμη να κουνιέται. Τον χτύπησα ξανά με πέτρες στο κεφάλι και του έβαλα πάλι φωτιά. Τις πέτρες τις πέταξα στη θάλασσα».

Η άγρια δολοφονία είχε σοκάρει πριν λίγες ημέρες το πανελλήνιο και οι λεπτομέρειες που περιέχονται στην δικογραφία προκαλούν αποτροπιασμό.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», το θύμα διατηρούσε σχέσεις με τη μητέρα της 19χρονης κοπέλας, ωστόσο δεν την είχε γνωρίσει ποτέ, καθώς το κορίτσι ήταν έγκλειστο σε ίδρυμα από το 2005 έως το 2015. Ο 50χρονος, σύμφωνα με τα όσα είπε η νεαρή, της είχε επιτεθεί σεξουαλικά το βράδυ της 15ης Ιουνίου, μέσα στο σπίτι της στην Δραπετσώνα. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης είχε μπει στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφός της, ο οποίος άρχισε να χτυπά τον 50χρονο με έναν ανεμιστήρα και με γροθιές.

Η συνέχεια σοκαριστική, με το ζευγάρι να υποστηρίζει ότι το θύμα είχε τις αισθήσεις του μετά την επίθεση.

«Του δέσαμε τα χέρια και του είπαμε ότι θα τον πάμε στο σπίτι του στο Πέραμα. Έτσι τον βάλαμε στο αυτοκίνητο» λένε στις καταθέσεις. Ο 34χρονος όμως φαίνεται ότι είχε προαποφασίσει την δολοφονία του 50χρονου, παίρνοντας μαζί του και ένα μπιτόνι βενζίνη.

Τον μετέφεραν στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης. Σε κάποιο σημείο κοντά στην παραλία, ο 34χρονος έδεσε και τα πόδια του θύματος με ταινία συσκευασίας. Άρχισε και πάλι να τον χτυπά και στην συνέχεια περιέλουσε το πρόσωπο, τα χέρια, το σώμα του 50χρονου με βενζίνη, και του έβαλε φωτιά. Οι θύτης γύρισαν στο αμάξι, όπου έκαναν… τσιγάρο. Ο 34χρονος επέστρεψε στο σημείο που κείτονταν το θύμα.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, όταν διαπίστωσε ότι ο 50χρονος δεν ήταν νεκρός, τον χτύπησε και πάλι με πέτρες, γύρισε στο αυτοκίνητο πήρε το μπιτόνι βενζίνης, περιέλουσε για δεύτερη φορά το θύμα, εμπότισε ένα παπούτσι και μια κάλτσα και την τοποθέτησε στο πρόσωπο του 50χρονου και έβαλε φωτιά για να κάψει ζωντανό το θύμα και να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ