Στον Παναθηναϊκό ο Ιμπάρμπο - Πετάει άμεσα για Ολλανδία - iefimerida.gr

Στον Παναθηναϊκό ο Ιμπάρμπο - Πετάει άμεσα για Ολλανδία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός μετά τη μεταγραφή του Χουλτ, αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει και τη μεταγραφή του Ιμπάρμπο, ο οποίος μάλιστα θα πετάξει αμέσως για την Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Ιμπάρμπο στους πράσινους αφού η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε ολοκληρωτική συμφωνία με τον παίκτη ενώ έλαβε και το «οκ» από την Κάλιαρι για δανεισμό ενός έτους.

Ο Κολομβιανός, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια συζήτησε τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να μην προλάβει να ενσωματωθεί στην αποστολή που αναχώρησε για Ολλανδία.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση πάντως, θα αναχωρήσει άμεσα και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί μάλιστα στο αυριανό πρώτο φιλικό της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ