Αλλάζει η διαδικασία αναβάθμισης των Windows 10 - iefimerida.gr

Αλλάζει η διαδικασία αναβάθμισης των Windows 10

Φωτογραφία: Wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή πλεύσης σχετικά με την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή στα Windows 10 θα ακολουθήσει η Microsoft, αφού πλέον θα δίνει στους χρήστες την επιλογή να διαλέξουν αν θέλουν ή όχι τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Αφορμή στάθηκε η καταγγελία και τελικώς η αποζημίωση που κατέβαλε σε μια γυναίκα η οποία υποστήριξε πως χάλασε ο υπολογιστής της μετά τη συγκεκριμένη αναβάθμιση.

Η Microsoft τους τελευταίους μήνες θέλησε να επιταχύνει τη μετάβαση προς τα Windows 10, ωστόσο υπήρξαν πολλά παράπονα καθώς οι χρήστες έκλειναν την αυτόματη ειδοποίηση που εμφανιζόταν στο pc τους και έτσι η αναβάθμιση προγραμματιζόταν για αργότερα. Πλέον θα υπάρχει και η επιλογή της απόρριψης για αυτούς που δεν θέλουν να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη αλλαγή.

Τέλος, η Microsoft συνιστά στους χρήστες της να αναβαθμίσουν τα Windows 10, πριν λήξει η δωρεάν προσφορά στις 29 Ιουλίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Microsoft Windows 10
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ