Τερματοφύλακα από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Τερματοφύλακα από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κενό που άφησε ο Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, προσπαθούν να καλύψουν στον Ολυμπιακό εξετάζοντας τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Ο τελευταίος που εμφανίστηκε στο προσκήνιο, είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Ρεάλ, Κίκο Κασίγια.

Ο Κέιλορ Νάβας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της βασικής θέσης του τερματοφύλακα στη Ρεάλ Μαδρίτης κατά την περσινή σεζόν και όλα δείχνουν ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα τον διατηρήσει κάτω από τα δοκάρια και φέτος. Ο Κίκο Κασίγια, ο οποίος θεωρείται από τα «δυνατά» ονόματα της Ισπανίας, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων για την απόκτησή του και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», ανάμεσά τους είναι και ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι, όπως αναφέρει η εφημερίδα, έχουν ήδη κάνει κάποιες επαφές με τη Ρεάλ χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ