Η Νωαίνα απαντά με «Βυ@@@ια έξω λοιπόν!» -Αιχμές για κριτές και την... Βαγγελίτσα Αραβανή [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Νωαίνα απαντά με «Βυ@@@ια έξω λοιπόν!» -Αιχμές για κριτές και την... Βαγγελίτσα Αραβανή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κίνησή της προκάλεσε πλήθος σχολίων, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν έως και... ακατανόητη. Ο λόγος για την Νωαίνα του X Factor που έδειξε τα οπίσθιά της οn air.

Αν και η ίδια χθες το πρωί έκανε λόγο για μια πράξη «αυθορμητισμού» και προσπάθησε να κρατήσει ήπιους τόνους, λίγο αργότερα ευχαρίστησε όσους την στήριξαν αφιερώνοντάς τους το τραγούδι «Βυζάκια έξω λοιπόν» μέσω Facebook και το βράδυ με μια ανάρτησή της άφησε αιχμές κατά του παιχνιδιού, των κριτών, αλλά και της Ευαγγελίας Αραβανή! Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω ανάρτησή της δεν φαίνεται πλέον στο χρονολόγιο της...

Η ανάρτηση της με τις αιχμές:

«Όταν τρολλάρεις την κριτική που σε θέλει πιο ‘φάτε μάτια ψάρια’, που σε κάθε επεισόδιο σε απαιτεί πιο ‘παιχνιδιάρα γυναίκα’ -τύπου- ‘βγάλε κι άλλη κοιλιά έξω, τί ωραία που είσαι πιο χοτ ντυμένη απόψε, θέλουμε να δούμε κι άλλο από τη σέξυ Νωαίνα, παίξε λίγο on stage με το μ**** σου’, και όταν τους απαντάς με κώλο σοκάρετε το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο. Κάθε Λάιβ και Σεξότερη δεν είπαμε Βαγγελίτσα; Το μουστάκι μου δεν φαγώθηκες να δεις; Ττααα χχχ».

Η Νωαίνα απαντά με «Βυ@@@ια έξω λοιπόν!» -Αιχμές για κριτές και την... Βαγγελίτσα Αραβανή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία από την ανάρτηση της Νωαίνα, protothema.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ X factor Νωαίνα Ευαγγελία Αραβανή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ