Στην Αθήνα ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ -Συναντήσεις με Τσίπρα και Παυλόπουλο - iefimerida.gr

Στην Αθήνα ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ -Συναντήσεις με Τσίπρα και Παυλόπουλο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος θα συναντήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Πρωθυπουργός θα υποδεχθεί τον αντικαγκελάριο στις 13:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ αργότερα θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Στις 18:30 ο Ζίγμαρ Γκάμπριελ θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, και την Παρασκευή 1η Ιουλίου θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, σε κεντρικό ξενοδοχείο.

40 εκπρόσωποι γερμανικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ήδη στην Ελλάδα θα συνοδεύουν τον Γερμανό αντικαγκελάριο. Κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας της Γερμανίας αναφέρουν πως στόχος του Γκάμπριελ είναι να προσφέρει στήριξη στις επιχειρήσεις αυτές και να ενισχύσει τη δραστηριοποίησή τους στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζίγκμαρ Γκάμπριελ Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ