ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο για ΟΛΠ: Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας αν δεν αλλάξει κάτι - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο για ΟΛΠ: Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας αν δεν αλλάξει κάτι

Φωτογραφία: Γιάννης Παναγόπουλος/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν οι εξελίξεις στην συμφωνία της Cosco με την ελληνική κυβέρνηση για τον ΟΛΠ, με τον βουλευτή του κόμματος Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να προειδοποιεί ότι θα καταθέσει αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας.

Ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ προανήγγειλε ότι αύριο το κόμμα του στην Ολομέλεια θα καταθέσει αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας τουλάχιστον για το άρθρο 10 Α (περί υποχρεωτικών μετατάξεων) της Κύρωσης της συμφωνίας, εάν δεν αλλάξει.

«Εκεί και τότε», είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος «όσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν θα πρέπει να καταψηφίσουν. Αντιθέτως τα όσα λένε δεν έχουν καμία σημασία…»

Η Κύρωση της συμφωνίας θα εισαχθεί αύριο το πρωί με την διαδικασία του Κατεπείγοντος συζήτηση και ψήφιση αυθημερόν στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου.

Ήδη, ο υπουργός Ναυτιλίας, κ. Δρίτσας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο τροποποιήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ