Φλορέντσι: Οποιος ψάχνει δικαιολογίες, είναι αποτυχημένος - iefimerida.gr

Φλορέντσι: Οποιος ψάχνει δικαιολογίες, είναι αποτυχημένος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία δικαιολογία δεν έχει η Ιταλία για το παιχνίδι με την Γερμανία για τους «8» του EURO 2016 όπως τόνισε ο Αλεσάντρο Φλορέντσι στη συνέντευξη Τύπου.

Αφορμή για την απάντηση αυτή ήταν η ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με τη μια ημέρα ξεκούρασης πιο πολύ που είχε η Γερμανία σε σύγκριση με την Ιταλία.

«Όποιος σκέφτεται ότι έχουν μια ημέρα περισσότερο ξεκούραση είναι ένας αποτυχημένος. Εμείς απλώς θέλουμε να σκεφτούμε τη δύναμή μας να την βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Και οι 23 μαζί μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο», πρόσθεσε ο διεθνής Ιταλός άσος.

«Έχουμε σκαρφαλώσει στην κορυφή. Τώρα πρέπει να φτάσουμε στο Έβερεστ. Δεν προετοιμάζεσαι ποτέ για ένα παιχνίδι έχοντας στο μυαλό σου ότι νίκησες τον τελευταίο. Αμέσως αρχίσαμε δουλειά μετά το ματς με την Ισπανία. Είδαμε βίντεο και αναζητήσαμε τα αδύνατα σημεία σε μια ομάδα η οποία δεν έχει και πολλά», κατεληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φλορεντσι Ιταλία Γερμανία Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ