Οι ήρωες του «Game of Thrones» στην Λέσβο -Κοντά στους πρόσφυγες [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι ήρωες του «Game of Thrones» στην Λέσβο -Κοντά στους πρόσφυγες [εικόνες]

Φωτογραφία: emprosnet.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones» βρέθηκαν στη Λέσβο, καλώντας όλο τον κόσμο να ταξιδέψει στο νησί του Αιγαίου.

Ο «Σερ Ντάβος» Λίαμ Κάνινγκαμ , η «Aρια Σταρκ» Μέσι Γουίλιαμς και η «Σέρσι Λάνιστερ» Λένα Χέντι μαζί με άλλους συντελεστές της γνωστής σειράς, ως καλεσμένοι της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης IRC, συναντήθηκαν επί δίωρο με τους πρόσφυγες στον Καρά Τεπέ, συζήτησαν μαζί τους και έπαιξαν με τα παιδιά.

Οι ήρωες του «Game of Thrones» στην Λέσβο -Κοντά στους πρόσφυγες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Επειτα, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό και περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα του νησιού, ενώ φωτογραφήθηκαν στο Κάστρο της Μυτιλήνης, που όπως είπε ο δήμαρχος θυμίζει σκηνικό της επιτυχημένης σειράς.

«Είμαστε εδώ για να πούμε σε όλο τον κόσμο πως η Λέσβος είναι ένα πανέμορφο νησί και ασφαλές και να απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους να έρθουν να το επισκεφτούν. Και ειδικά εκείνοι που δίστασαν να το κάνουν φέτος, ακυρώνοντας τις κρατήσεις τους», είπαν στον δήμαρχο, όπως σημειώνει το emprosnet.gr.

Οι ήρωες του «Game of Thrones» στην Λέσβο -Κοντά στους πρόσφυγες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: emprosnet.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Game of Thrones Λέσβος πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ