Φέρτε το καλοκαίρι σπίτι σας -Χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία [εικόνες] - iefimerida.gr

Φέρτε το καλοκαίρι σπίτι σας -Χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram @homepolish
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ηλιόλουστο καλοκαίρι θέλει το σπίτι ανοικτό έτοιμο να καλωσορίσει φίλους και συγγενείς για χαλαρές στιγμές σε κήπους και μπαλκόνι.

Θέλει διακόσμηση που να φέρνει στο νου τις λέξεις θάλασσα, ζωντάνια, ξεγνοιασιά και χαρά. Οχι, ότι τον χειμώνα δεν υπάρχουν αυτά, αλλά όπως και να το κάνουμε η διακόσμηση είναι πιο βαριά, με πιο σκοτεινά χρώματα.

Βάλτε διακοσμητικά που θυμίζουν καλοκαίρι

Κάντε στην άκρη τα βαριά και ζεστά καλύμματα και δώστε τη θέση τους σε κάτι πιο ελαφρύ με βαμβακερή σύνθεση, σε χρώμα που να παραπέμπει σε ελληνικό νησί. Ρίξτε μαξιλάρια σε έντονα χρώματα, όπως το γαλάζιο.

Την ίδια στιγμή, τοποθετήστε κεριά σε σχήμα κοχυλιού στο μπαλόνι, φωνάζοντας πως το καλοκαίρι είναι εδώ!

Λουλούδια παντού

Αυτό είναι και το τιπ κάθε είδους διακόσμησης, μιας και τα λουλούδια μεταμορφώνουν χωρίς πολλά έξοδα τον χώρο. Επιλέξτε παιώνιες ή ορτανσίες και τοποθετήστε τα μπουκέτα επάνω στα τραπέζια. Ενας βασιλικός, ακόμη, πάντα έχει θέση στη βεράντα σας.

Φέρτε το καλοκαίρι σπίτι σας -Χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Δώστε έμφαση σε ράφια και τραπέζια

Αν έχετε ένα σύνθετο γεμάτο αντικείμενα «βαραίνετε» χωρίς λόγο τον χώρο σας. Βγάλτε κορνίζες και κορνιζάκα, κρύσταλλα ή οτιδήποτε άλλο και τοποθετήστε βάζα διαφορετικού χρώματος και σχήματος για μια πιο ποπ διάθεση.

Στα τραπέζια, από την άλλη, δεν χρειάζεται να έχετε ένα σωρό πράγματα. Ενα τασάκι ή μια γυάλινη σύνθεση για κεριά είναι υπεραρκετή.

Προσθέστε χρώμα

Ολες οι αποχρώσεις του λευκού, του μπλε και του πορτοκαλί είναι ιδανικές. Δεν χρειάζεται να βάψετε τους τοίχους, απλά να ρίξετε μερικά μαξιλάρια, να βάλετε δίσκους σε τραπέζια, διακοσμητικά κουτιά ή και αμπαζούρ. Αυτά τα χρώματα φέρνουν στο νου ελληνικά νησιά και τροπικά μέρη, που είναι συνώνυμα του καλοκαιριού.

Φέρτε το καλοκαίρι σπίτι σας -Χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Instagram @homepolish

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακόσμηση σπίτι καλοκαίρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ