To απίστευτο μίνι φόρεμα της Ιβάνα Τραμπ, στα 67 της [εικόνες] - iefimerida.gr

To απίστευτο μίνι φόρεμα της Ιβάνα Τραμπ, στα 67 της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη όταν παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ, σημερινό διεκδικητή στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.


Ο Τραμπ χώρισε την Ιβάνα εδώ κα χρόνια και ξαναπαντρεύτηκε, ενώ η πρώην σύζυγός του εμφανίζεται συχνά στην αγκαλιά πολύ νεότερών της ανδρών.
Η Ιβάνκα Τραμπ περνάει πολύ καιρό κάθε χρόνο στον Σεν Τροπέ της Γαλλίας και τραβάει την προσοχή των παπαράτσι άλλοτε κάνοντας ψώνια, άλλοτε με τις απίστευτες εμφανίσεις της.
Η τσεχο-αμερικάνα πρώην μοντέλο εμφανίστηκε χθες στους δρόμους του Σεν Τροπέ με υπερβολικά κοντό φόρεμα, στολισμένη και μη έχοντας μάτια παρά μόνο για το σκυλάκι της.

To απίστευτο μίνι φόρεμα της Ιβάνα Τραμπ, στα 67 της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
To απίστευτο μίνι φόρεμα της Ιβάνα Τραμπ, στα 67 της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
To απίστευτο μίνι φόρεμα της Ιβάνα Τραμπ, στα 67 της [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Κρατώντας μια υπέρκομψη τσάντα Dior η Ιβάνα Τραμπ προσπαθεί να κάνει το τεμπέλικο σκυλάκι της να προχωρήσει. Εχοντας πάρει πολλά κιλά τα τελευταία χρόνια, και με τα χρόνια να βαραίνουν πλέον πάνω της, η πρώην Τραμπ προκάλεσε αρνητικά σχόλια με την εμφάνισή της.

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η 67χρονη πλέον Ιβάνα Τραμπ αναστατώνει το Σεν Τροπέ με τα παιδικά και πολύ νεανικά φορέματά της, ενώ ποζάρει συνήθως με μπικίνι προκαλώντας σχόλια.

To απίστευτο μίνι φόρεμα της Ιβάνα Τραμπ, στα 67 της [εικόνες] | iefimerida.gr 3
To απίστευτο μίνι φόρεμα της Ιβάνα Τραμπ, στα 67 της [εικόνες] | iefimerida.gr 4
To απίστευτο μίνι φόρεμα της Ιβάνα Τραμπ, στα 67 της [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Η πρώην Τραμπ υπήρξε μια πανέμορφη γυναίκα και κόρη της είναι η πανίσχυρη Ιβάνκα Τραμπ, κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας του πατέρα της.

To απίστευτο μίνι φόρεμα της Ιβάνα Τραμπ, στα 67 της [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνα Τραμπ μίνι φόρεμα 67
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ