Συναγερμός στο αεροδρόμιο JFK: Βρέθηκε ύποπτο δέμα [εικόνα] - iefimerida.gr

Συναγερμός στο αεροδρόμιο JFK: Βρέθηκε ύποπτο δέμα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εκκένωση τερματικού σταθμού στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης προχώρησε η αστυνομία καθώς ερευνούν μια πληροφορία σχετικά με την εύρεση ενός ύποπτου δέματος, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Η Αστυνομία της Αρχής Λιμένων, που επιτηρεί τα τρία μεγαλύτερα αεροδρόμια της αμερικανικής μεγαλούπολης, δεν έχει προς το παρόν σχολιάσει.

Σύμφωνα με το NBC New York ο τερματικός σταθμός 5 εκκενώθηκε και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εικονίζονται οι επιβάτες να απομακρύνονται κρατώντας τις αποσκευές τους.

Οπως αναφέρει το Reuters που επικαλείται τον Joe Pentangelo, εκπρόσωπο της Λιμενικής Αρχής της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ, το πακέτο δεν περιείχε κάτι ύποπτο και ο τερματικός σταθμός ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά.

Συναγερμός στο αεροδρόμιο JFK: Βρέθηκε ύποπτο δέμα [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Υόρκη αεροδρόμιο εκκένωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ