Η απίστευτη έκπληξη που έκαναν στο Σάκη Ρουβά χθες στο X-Factor [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η απίστευτη έκπληξη που έκαναν στο Σάκη Ρουβά χθες στο X-Factor [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα βραβεία Μad άνοιξαν χθες με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο: Τον Σάκη Ρουβά να τα δίνει όλα για μια ακόμη φορά επί σκηνής. Και μπορεί ο τραγουδιστής στη συνέχεια να έφυγε λόγω X-Factor, ωστόσο ήταν αυτός που παρέλαβε τα βραβεία του με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Σάκης σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις στα φετινά VMA αποτελώντας για μια ακόμα φόρμα των πρωταγωνιστή της βραδιάς καθώς ενθουσίασε με την ερμηνεία της νέας του επιτυχίας "Όλα" που έχει γίνει το hit του καλοκαιριού και κέρδισε δύο βραβεία αποτελώντας τον μόνο καλλιτέχνη που πέτυχε κάτι τέτοιο φέτος!

Η απίστευτη έκπληξη που έκαναν στο Σάκη Ρουβά χθες στο X-Factor [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η παρουσία του, όμως, δεν περιορίστηκε σε αυτό. Οταν επέστρεψε στο πλατό του X-Factor για τη παρουσίαση του παιχνιδιού και εκεί τον περίμενε μια τεράστια έκπληξη.

Η απίστευτη έκπληξη που έκαναν στο Σάκη Ρουβά χθες στο X-Factor [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η Ευαγγελία Αραβανή του είπε εκ μέρους όλων συγχαρητήρια για τα βραβεία που κέρδισε στα VMA, του Άνδρα Τραγουδιστή της χρονιάς και του καλύτερου Pop Video για το τραγούδι ‘Φίλα Με’. Και του έκαναν μια ανατρεπτική απονομή-έκπληξη στη σκηνή του X-Factor καθώς είχαν φέρει τα MAD βραβεία εκεί και τα παρέδωσαν στον Σάκη Ρουβά on air.

Η απίστευτη έκπληξη που έκαναν στο Σάκη Ρουβά χθες στο X-Factor [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Και κάπως έτσι ο Σάκης Ρουβάς κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και στα VMA και στο X-Factor αποδεικνύοντας πως έχει το S Factor και είναι το X Factor και όπως λέει και η νέα του επιτυχία "όλα τα θέλει, όλα τα θέλει εδώ και τώρα" και τα έχει όπως την αγάπη του κόσμου που τον κρατάει ψηλά τόσα χρόνια!


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mad Music Video Awards X factor Σάκης Ρουβάς βραβεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ