Χαμός με beauty blogger που έβγαλε βίντεο φορώντας μαντήλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Χαμός με beauty blogger που έβγαλε βίντεο φορώντας μαντήλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Χλόη Μορέλλο, beauty μπλογκερ από την Αυστραλία έλαβε χιλιάδες αρνητικά σχόλια, όταν αν και άθεη, ανέβασε στο μπλογκ της βίντεο, στο οποίο φορούσε μαντήλα.

Χαμός με beauty blogger που έβγαλε βίντεο φορώντας μαντήλα [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η Χλόη ανέβασε το εν λόγω βινντεάκι λόγω Ραμαζανιού, δείχνοντας σε όσες την παρακολουθούν πως θα πετύχουν ένα glamorous μακιγιάζ.

Η ίδια για να μπει στο κλίμα έδειξε το μακιγιάζ της φορώντας μαντήλα, γεγονός που εξόργισε τις φαν της.

Χαμός με beauty blogger που έβγαλε βίντεο φορώντας μαντήλα [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η Χλόη έχει δηλώσει πολλές φορές πως είναι άθεη και οι περίπου 2 εκατομμύρια ακόλουθοί της, αντέδρασαν στο ότι φόρεσε μαντήλα, γράφοντας της πολλά εξοργηστικά σχόλια.

«Είμαι άθεη... δεν προσπαθώ να «προμοτάρω» κάποια θρησκεία, όλες είναι αποδεκτές στο μπλογκ μου», ανέφερε η ίδια, λέγοντας πως δεν επιχειρεί να προσβάλλει κανέναν.

Πολλές γυναίκες ωστόσο βρήκαν ωραίο το βίντεο τους, «Ως μουσουλμάνα, αγάπησα αυτό το μακιγιάζ», σχολίασε μία γυναίκα, αλλά οι περισσότεροι θεώρησαν προσβλητικό το γεγονός να βάζει κάποια μαντήλα, ενώ δεν είναι Μουσουλμάνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαντήλα ομορφιά γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ