53χρονος αυτοκτόνησε στην Ηλεία –Αυτοπυροβολήθηκε και μαχαιρώθηκε - iefimerida.gr

53χρονος αυτοκτόνησε στην Ηλεία –Αυτοπυροβολήθηκε και μαχαιρώθηκε

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi / Βασίλης Παπαδόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα αποφάσισε να βάλει το μεσημέρι της Τρίτης (28/6) ένας συνταξιούχος αστυνομικός στο χωριό Μηλιές, του δήμου Φολόης Ηλείας.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν καλό και αξιοπρεπή οικογενειάρχη, μη μπορώντας να εξηγήσουν πως έφτασε στο σημείο να αυτοκτονήσει.

Ο 53χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, αν και ζούσε μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά, επισκεπτόταν πολύ συχνά τη γενέτειρά του, τις Μηλιές.

Χθες το μεσημέρι, ενώ είχε κανονίσει με φίλους να πάνε να μαζέψουν ελιές, δεν φάνηκε στο ραντεβού του, ενώ λίγο αργότερα αποδείχθηκε ότι είχε αυτοπυροβοληθεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, λίγο πριν τις 16:30 το απόγευμα, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί στο χωριό.

Ο 53χρονος έπεσε αιμόφυρτος στην αυλή του σπιτιού του, ψελλίζοντας κάτι που οι γείτονες και ο ιερέας του χωριού που βρέθηκαν στο σημείο δεν κατάφεραν να καταλάβουν. Βρέθηκε χτυπημένος στην αριστερή πλευρά του σώματος, κάτω από το στήθος, ενώ οι αστυνομικοί μάζεψαν τέσσερα άδεια φυσίγγια. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε και ένα μαχαίρι κουζίνας με το οποίο κατά πάσα πιθανότητα αυτοτραυματίστηκε.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή την εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ