Παραδοχή Δρίτσα για τον ΟΛΠ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε ιδιωτικοποιήσεις, αλλά τελικά συμβιβαστήκαμε - iefimerida.gr

Παραδοχή Δρίτσα για τον ΟΛΠ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε ιδιωτικοποιήσεις, αλλά τελικά συμβιβαστήκαμε

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτας από το βήμα της Βουλής παραδέχθηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ άλλα έλεγε προεκλογικά για τις ιδιωτικοποιήσεις και άλλα έκανε τελικά.

Συγκεκριμένα μιλώντας για τη σύμβαση παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ είπε «φυσικά και δεν ήτανε στον προγραμματικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ αυτή η ιδιωτικοποίηση και γενικώς οι ιδιωτικοποιήσεις. Θέλουμε επενδύσεις αλλά αυτές οι επενδύσεις όπως και το λιμάνι Τουλάχιστον για τα πέντε επόμενα χρόνια δεν είναι τίποτα άλλο από προγραμματισμένες επενδύσεις εδώ και χρόνια. Αυτό που οραματιζόμαστε να αλλάξουμε τα πράγματα σε αυτή τη χώρα η συμμαχία των δεξιών δυνάμεων στην Ελλάδα με τη συμμαχία των δεξιών δυνάμεων στην Ευρώπη μας το στέρησαν και το στέρησαν και στον ελληνικό λαό.
Εμείς απευθυνθήκαμε στον ελληνικό λαό και του είπαμε χάσαμε συμβιβαζόμαστε μας αναθέτεις την ευθύνη να συνεχίσουμε τη μάχη και μας είπε ναι ο λαός . Γι' αυτό είμαστε στις καρέκλες μας επειδή δίνουμε καθημερινά μάχες και όχι επειδή έχουμε κάποιο κόλλημα με την εξουσία.

Η συμφωνία που φέρνουμε είναι στον καμβά αυτών που είχαν ετοιμάσει οι Βαρβιτσιώτης και Χαρδούβελης. Αλλά αυτό που έρχεται σήμερα στη Βουλή έχει πολύ μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτό που είχε ετοιμάσει ο κύριος Βαρβιτσιώτης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ