Νύφη θήλασε το μωρό της κατά τη διάρκεια του γάμου της [εικόνες] - iefimerida.gr

Νύφη θήλασε το μωρό της κατά τη διάρκεια του γάμου της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένες σε γάμο να θηλάζουν έχουμε δει. Νύφη να θηλάζει πριν το γάμο της, επίσης. Νύφη να θηλάζει κατά τη διάρκεια του γάμου της, όμως;

Οσο περίεργο και αν ακούγεται, συνέβη και αυτό. Η Χριστίνα Τορίνο Μπέντον θήλασε την εννέα μηνών κόρη της Τζέμα, όταν η μικρή άρχισε να κλαίει κατά τη διάρκεια του γάμου.

Η νύφη που διέκοψε το μυστήριο για να θηλάσει την μικρή της πόσταρε τα τεκμήρια στο Facebook γράφοντας: «Είναι η στιγμή που ενώ παντρεύεσαι το μωρό σου πεινάει. Αισθάνομαι τόσο περήφανη για τον εαυτό μου!

Νύφη θήλασε το μωρό της κατά τη διάρκεια του γάμου της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Της έδωσε δυο λεπτά μπας και ηρεμήσει, αλλά ήξερα ότι είχε χάσει τον ύπνο της, είχε ζέστη και ότι αυτό δεν θα ήταν εύκολο. Δεν είχα καμία αμφιβολία, έπρεπε να τη θηλάσω και αυτό έκανα», είπε η Μπέντον μιλώντας στο People.

Ευτυχώς το νυφικό ήταν στράπλες και ο θηλασμός δεν ήταν κάτι τόσο δύσκολο. Η Χριστίνα θήλασε την μικρή Τζέμα για λίγα λεπτά και εκείνη αμέσως ηρέμησε ενώ κοιμήθηκε για όλη την υπόλοιπη διάρκεια της τελετής.

«Είναι κάτι φυσιολογικό, δεν το σκέφτομαι. Με χρειάστηκε και ήμουν εκεί», προσέθεσε η νύφη.

Νύφη θήλασε το μωρό της κατά τη διάρκεια του γάμου της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η φωτογράφος Λάνα Νίμονς απαθανάτισε την ιδιαίτερη αυτή στιγμή και την έστειλε στην Χριστίνα. «Οταν μου έστειλε τη φωτογραφία η Λάνα χάρηκα ιδιαίτερα που κατάφερε να απαθανατίσει αυτή τη στιγμή, ήταν πολύ ιδιαίτερη για μένα», συνέχισε.

Η εικόνα προκάλεσε πλήθος σχολίων, στην συντριπτική τους πλειοψηφία αποθεωτικά για την μητέρα της μικρούλας, ενώ ενέπνευσε και πολλές άλλες μητέρες να μοιραστούν παρόμοιες εικόνες με τα δικά τους παιδάκια.

Τα ελάχιστα αρνητικά σχόλια που υπήρξαν η Χριστίνα τα αγνόησε. «Είμαι περήφανη για αυτή τη φωτογραφία μου και ελπίζω ότι η Τζέμα, όταν θα μεγαλώσει, θα είναι από αυτές που αγαπά περισσότερο», προσέθεσε η Χριστίνα και κατέληξε: «Ο γάμος μου ήταν μια από τις πιο εκπληκτικές ημέρες της ζωής μου και δεν την αλλάζω με τίποτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νύφη γάμος θηλασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ