Μηταράκης: Δέχομαι bullying από την κυβέρνηση, λόγω των αποκαλύψεων για την «Αυγή» - iefimerida.gr

Μηταράκης: Δέχομαι bullying από την κυβέρνηση, λόγω των αποκαλύψεων για την «Αυγή»

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποσύρθηκε από τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, η τροπολογία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νότη Μηταράκη, για τη νομιμοποίηση εθίμων που επαναλαμβάνονται από γενιά σε γενιά και αφορούσε ουσιαστικά τον πασχαλινό ρουκετοπόλεμο στο Βροντάδο της Χίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε κάνει αποδεκτή την σχετική τροπολογία του βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη με αποτέλεσμα να ενταχθεί ως άρθρο σε νομοσχέδιο που εισηγείται ο κ. Σταθάκης. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ το άρθρο αποσύρθηκε αμέσως μετά την καταγγελία του περι ύπαρξης offshore στο μετοχολόγιο της «Αυγής».

Μάλιστα ο κ.Μηταράκης συνομιλώντας με δημοσιογράφους είπε ότι «για την ρύθμιση είχαν συμφωνήσει όλοι οι εμπλεκόμενοι, δηλαδή, ο δήμαρχος Χίου, οι βουλευτές του νησιού όλων των κομμάτων και ο υπουργός Εσωτερικών». Επισκέφθηκε μάλιστα τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον ενημέρωσε για πρακτικές «bullying» από την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νότης Μηταράκης βουλευτής ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ