ΥΠΕΞ Γερμανίας: Επικαιροποίησε την ταξιδιωτική του οδηγία για την Τουρκία - iefimerida.gr

ΥΠΕΞ Γερμανίας: Επικαιροποίησε την ταξιδιωτική του οδηγία για την Τουρκία

φωτογραφία: pixabay.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ταξιδιωτική οδηγία της για την Τουρκία επικαιροποίησε σήμερα η γερμανική κυβέρνηση.

Στην ήδη υπάρχουσα οδηγία πρόσθεσε πληροφορίες για την χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στον Διεθνή Αερολιμένα της Κωνσταντινούπολης, προειδοποιώντας για το ενδεχόμενο καθυστερήσεων στις αναχωρήσεις και τις αφίξεις πτήσεων.

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί τους επισκέπτες της Κωνσταντινούπολης να βρίσκονται σε επικοινωνία με τις αεροπορικές εταιρίες και να ενημερώνονται από τα ΜΜΕ, αλλά και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν βρίσκονται σε πολυσύχναστα σημεία.

Στην οδηγία αναφέρονται ακόμη οι προηγούμενες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη, στο αεροδρόμιο του Γκάζιαντεπ, αλλά και η γενικότερη τεταμένη εσωτερική πολιτική κατάσταση στην Τουρκία, ενώ επαναλαμβάνεται η κατεπείγουσα σύσταση να αποφεύγονται οι επισκέψεις στην περιοχή των συνόρων με Συρία και Ιράκ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία ταξιδιωτική οδηγία Τουρκία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ