Θεσσαλονίκη: Νταλίκα παρέσυρε και σκότωσε 39χρονο στον κόμβο των Μαλγάρων - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Νταλίκα παρέσυρε και σκότωσε 39χρονο στον κόμβο των Μαλγάρων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας άνδρας έχασε τη ζωή του το πρωί στην ΠΑΘΕ, λίγο μετά τα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν τον παρέσυρε νταλίκα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, δύο οχήματα σταμάτησαν στην άκρη του οδοστρώματος, μεταξύ αυτών ένα φορτηγάκι που οδηγούσε άνδρας, 39 ετών (κι όχι 41, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες). Όταν ο τελευταίος κατέβηκε από το όχημα, διερχόμενη νταλίκα τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ένας ακόμα 36χρονος είναι τραυματίας αλλά η κατάστασή του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

Όπως ανακοινώθηκε, το περιστατικό συνέβη στο ύψος του ποταμού Λουδία, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όπου οι δύο οδηγοί είχαν ακινητοποιήσει τα οχήματά τους στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, ύστερα από μεταξύ τους εμπλοκή σε τροχαίο με υλικές ζημιές.

Κι ενώ οι δύο οδηγοί βρίσκονταν έξω από τα αυτοκίνητά τους, πέρασε από το σημείο νταλίκα που οδηγούσε 44χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 39χρονο Έλληνα και πιο ελαφρά τον 36χρονο Ρουμάνο.

Ο οδηγός της νταλίκας συνελήφθη, ενώ προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη θάνατος πεζός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ