Hurriet: Ο στρατηγός Φράγκος ετοίμαζε πραξικόπημα - iefimerida.gr

Hurriet: Ο στρατηγός Φράγκος ετοίμαζε πραξικόπημα

Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πραξικόπημα στην Ελλάδα ετοίμαζε ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, σύμφωνα με ένα εξωφρενικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Hurriet», η οποία τον «φωτογραφίζει» επίσης τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ να βρίσκεται και πίσω από το περιστατικό με τα χουντικά εμβατήρια στην σχολή Ευελπίδων.
Ο χαρακτηριστικός τίτλος που έχει βάλει η εφημερίδα, «Ο αρχηγός της τάφρου, που ξεφώνιζε για πραξικόπημα», συμπληρώνεται από το υπόλοιπο άρθρο, το οποίο αναφέρει, πως ο στρατηγός Φράγκος, ετοίμαζε πραξικόπημα στην Ελλάδα προτού τον απαλλάξουν από τα καθήκοντά του, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει πως ήταν και ο βασικός εμπνευστής της ιδέας της κατασκευής τάφρου στον Έβρο.

Σύμφωνα με την «Hurriet», στον ελληνικό τύπο γράφτηκε επίσης πως γύρω από τον στρατηγό Φράγκο είχε δημιουργηθεί ένα βαθύ κράτος ενώ η τουρκική εφημερίδα, δεν παραλείπει να αναφέρει πως ο στρατηγός μιλά και την τουρκική γλώσσα.

πηγή: onalert.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ