Δεκάχρονο κορίτσι «μαγεύει» το διαδίκτυο διασκευάζοντας Adele [βίντεο] - iefimerida.gr

Δεκάχρονο κορίτσι «μαγεύει» το διαδίκτυο διασκευάζοντας Adele [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα δεκάχρονο κορίτσι από το Μεξικό έχει προξενήσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον μέσα από το Διαδίκτυο, καθώς διασκεύασε με τα δύο αδέλφια της το γνωστό τραγούδι της Adele «Rolling in the deep».

H μικρή Άντζι προέρχεται από μία οικογένεια που αγαπάει πολύ το τραγούδι καθώς ο μπαμπάς της είναι παραγωγός και απ' ότι φαίνεται έχει μεταφέρει στα παιδιά του το «γονίδιο της μουσική». Η 10χρονη Άντζι, μαζί με τα δύο αδέλφια της, τον 12χρονο Γουστάβο και τον 15χρονο Αμπελάρδο εξασκούνται συχνά τραγουδώντας και παίζοντας μουσική στο στούντιο του πατέρα τους.

Ηχογραφώντας όμως το «Rolling in the Deep» της Adele, κανείς τους δεν περίμενε την παγκόσμια επιτυχία που θα σημείωναν.. Το βίντεο που ανέβηκε στο Youtube, έχει σημειώσει μέσα σε ένα διάστημο μικρότερο των δύο εβδομάδων πάνω από 3.5 εκατομμύρια προβολές!

H μικρή Angie, πάντως με την εντυπωσιακή φωνή για το νεαρό της ηλικία της, μας προσφέρει μια εξαιρετικη εκδοχή του διάσημου τραγουδιού της Adele.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ