Τι είναι αυτό το σάιτ TMZ που κάνει τους σταρ να τρέμουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι είναι αυτό το σάιτ TMZ που κάνει τους σταρ να τρέμουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωσε πρώτο τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, έγραψε ότι η Ριάνα έτρωγε ξύλο και έδειξε τον Jay-Z να τσακώνεται με την κουνιάδα του μέσα σε ένα ασανσέρ. Πρόσφατα αποκάλυψε ότι πέθανε ο Prince, πολύ ώρα πριν την επίσημη ανακοίνωση.


Δεν μετριούνται πλέον οι αποκλειστικότητες του περιβόητου σάιτ ΤΜΖ που θεωρείται πρώτο στο είδος του. Ο ιδρυτής του Χάρβεϊ Λέβιν είναι ο άνθρωπος που σκοτώνει σταρ.
Το ΤΜΖ.com ( Thirty-mile zone) ιδρύθηκε το 2005 και έγινε διάσημο τον Ιούνιο του 2009 όταν ανακοίνωσε τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον πριν από όλους τους ανταγωνιστές του.

Τι είναι αυτό το σάιτ TMZ που κάνει τους σταρ να τρέμουν [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Τον Ιούλιο του 2006 το ΤΜΖ, παρότι είναι μόλις έξι μηνών, αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός Μελ Γκίμπσον συνελήφθη μεθυσμένος, ότι εξύβρισε τους αστυνομικούς και έκανε ρατσιστικά σχόλια για τους παρευρισκόμενους. Το σάιτ των αποκαλύψεων ενδιαφέρεται και για σταρλετίτσες τύπου Μπρίρνεϊ Σπήαρς, Πάρις Χίλτον και Λίντσεϊ Λόχαν. Ηταν επίσης το πρώτο σάιτ που αποκάλυψε το διαζύγιο της Κιμ Καρντάσιαν με τον μπασκετμπολίστα σύζυγό της και το ξύλο που έριχνε ο Κρις Μπράουν στην Ριάνα. Ο Κρις Μπράουν ευχήθηκε στον Λέβιν τα χειρότερα:

Τι είναι αυτό το σάιτ TMZ που κάνει τους σταρ να τρέμουν [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ιδρυτής και διευθυντής του σάιτ είναι ο Χάρβεϊ Λέβιν. Είναι εγκατεστημένος με τον σύντροφό του στο νεόκτιστο σπίτι τους στην Venie Beach της Καλιφόρνια. Κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό την προσωπική του ζωή και όταν τον περικυκλώνουν δημοσιογράφοι φωνάζει τους σωματοφύλακές του.

Τι είναι αυτό το σάιτ TMZ που κάνει τους σταρ να τρέμουν [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Eίναι 65 ετών και δείχνει 10 χρόνια νεότερος, κάνει σπορ κάθε πρωί στην αυγούλα πριν πάει στο γραφείο. Εγκατέλειψε τη δικηγορία για να γίνει δημοσιογράφος και έκανε ελεύθερο δικαστικό, κάλυψε τη δίκη του O.J. Simpson στη δεκαετία του '90. Καθημερινά παρουσιάζει ο ίδιος δύο τηλεοπτικές εκπομπές, το TMZ Live και το TMZ on TV.
Ο Λέβιν έχει το χαμόγελο του ανθρώπου που δεν αφήνει το θύμα του πριν το κόψει κομμάτια και το καταβροχθίσει. Εχει την όρεξη κάποιου που θέλει να φάει ακόμη περισσότερο. Πρώην δικηγόρος, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Θύματά του είναι οι διάσημοι σταρ, τραγουδιστές, σκηνοθέτες, παρουσιαστές, it girls. Το όπλο του είναι να κατασκοπεύει τα θύματά του, χωρίς ανάσα, ώσπου να πετύχει την αποκλειστικότητα που θέλει.

Τι είναι αυτό το σάιτ TMZ που κάνει τους σταρ να τρέμουν [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Αν κάποιος μιλήσει για τον Χάρβεϊ Λέβιν στον Αλεκ Μπάλντουιν, για παράδειγμα, θα τον κάνει θηρίο.

«Μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες μου είναι να ρίξω μπουνιές στον Χάρβεϊ Λέβιν με ένα σκουριασμένο σίδερο και να δω τα εντόσθιά του να πετιούνται στα χέρια μου, όπως θα έκανε ο Μάκβεθ», έχει δηλώσει ο ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση.
Υπάρχει εξήγηση. Το 2009 ο Χάρβεϊ Λέβιν αποκάλυψε μια έντονη συνομιλία που είχε ο Αλεκ Μπάλντουιν με την 7χρονη κόρη του. Κάποια στιγμή οι τόνοι ανεβαίνουν ανάμεσα σε πατέρα και κόρη. Μέσα στον εκνευρισμό του, ο ηθοποιός βρίζει την κόρη του: «Μικρό γουρούνι, ηλίθιο και κακομαθημένο!» της λέει.
Αυτό ήταν, το ΤΜΖ το δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα. Η υπόθεση ξεσπά και γίνεται μεγάλος θόρυβος. Ο ηθοποιός αναγκάζεται να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες και να ζητήσει συγνώμη. Η καριέρα του μπάζει νερά μετά από αυτό το γεγονός και ο Αλεκ Μπάλντουιν έκανε χρόνια να συνέλθει.
Περίπου το ίδιο συνέβη και στον Μελ Γκίμπσον. Ο ηθοποιός του Mad Max είναι ένας ακόμη από αυτούς που θέλουν να δουν τον Χάρβεϊ Λέβιν κρεμασμένο. «Δεν θα δικαιολογηθώ γιατί είμαι ένας επιθετικός δημοσιογράφος» απαντάει ο Λέβιν, ο οποίος δηλώνει ότι δεν έχει ενοχές ούτε συναισθήματα στη δουλειά του.

Τι είναι αυτό το σάιτ TMZ που κάνει τους σταρ να τρέμουν [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Πρόσφατα το σάιτ έκανε το απόλυτο scoop ανακοινώνοντας τον αιφνίδιο θάνατο του Prince, 17 λεπτά πριν από όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Το όνομα του σάιτ κάνει τον γύρο του κόσμου, όπως είχε συμβεί και το 2009 όταν ανακοίνωσε τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον 45 λεπτά πριν από τους υπόλοιπους. 45 λεπτά στη διάρκεια των οποίων 9 εκατομμύρια αναγνώστες έκαναν κλικ στο σάιτ. Ενα υπερ-scoop που φέρνει το ΤΜΖ στις πρώτες θέσεις. Γίνεται από ένα μικρό κουτσομπολίστικο ιντερνετικό μέσο μια πηγή πληροφόρησης που πρέπει κάποιος να παίρνει στα σοβαρά. Το ΤΜΖ δεν κάνει ποτέ λάθος ανακοινώσεις.

Τι είναι αυτό το σάιτ TMZ που κάνει τους σταρ να τρέμουν [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Το Big Brother των σταρ
« How do they manage ? (Μα πώς το κάνουν;) » Ο αμερικανικός τύπος διερωτάται συχνά πώς μπορεί αυτό το σάιτ να βρίσκεται σε όλα τα γεγονότα και τόσο νωρίς. Το New Yorker αφιέρωσε πρόσφατα στο ΤΜΖ και στον ιδρυτή του ένα δημοσίευμα έξι σελίδων για να διαλευκάνει το μυστήριο. Πώς γίνεται να ξέρει τα πάντα για τους πάντες;
Μήπως έχει κατασκόπους; Το περιοδικό απαντάει πως μάλλον εκεί είναι το κλειδί της επιτυχίας του ΤΜΖ. Το Λος Αντζελες είναι γεμάτο κατασκόπους που δουλεύουν για τον mister Λέβιν. Μια αράχνη που δεν αφήνει κανένα μέρος της πόλης αφύλακτο. Θυρωροί στα μεγάλα ξενοδοχεία, σωματοφύλακες των σταρ, προσωπικό στις αεροπορικές εταιρείες, αστυνομικοί, οδηγοί ταξί Uber, μπέιμπι σίτερς, οικιακές βοηθοί...Ολοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι ίσως βρίσκονται στην υπηρεσία του ΤΜΖ.

Τι είναι αυτό το σάιτ TMZ που κάνει τους σταρ να τρέμουν [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Το καταπληκτικό είναι ότι το ΤΜΖ νικάει ακόμη και τα παραδοσιακά ΜΜΕ στο ίδιο τους το τερέν. Ενώ η εφημερίδα Los Angeles Times, η μεγάλη εφημερίδα της καλιφορνέζικης μητρόπολης διαθέτει έναν δημοσιογράφο στα δικαστήρια της πόλης, το ΤΜΖ έχει τρεις. Επίσης, δεν διαστάζει να πληρώσει για τις αποκλειστικότητες. Μια καλή πληροφορία ανέρχεται σε 5.000 ως 100.000 δολάρια, ανάλογα με τη σημασία της.
Σήμερα το σάιτ ΤΜΖ έχει περίπου 20 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως, σύμφωνα με το Quantcast, και το 80% των αναγνωστών του είναι βορειοαμερικανοί.

Τι είναι αυτό το σάιτ TMZ που κάνει τους σταρ να τρέμουν [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σάιτ ΤΜΖ σκοτώνει σταρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ