Η μεγάλη προσπάθεια της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbledon είναι μόνο στα κανάλια Novasports! - iefimerida.gr

Η μεγάλη προσπάθεια της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbledon είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρία Σάκκαρη, κλέβει τις εντυπώσεις στο Wimbledon και τα κανάλια Novasports παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια της Ελληνίδας τενίστριας για διάκριση στα βρετανικά κορτ!

Στην πρώτη της εμφάνιση στο κορυφαίο τουρνουά τένις στον κόσμο, στο Wimbledon, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε άνετα με 2-0 σετ (6-3, 6-2) της Κινέζας Σαϊσάι Ζένγκ και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο. Την πρόκριση της Ελληνίδας τενίστριας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, μέσα από το Novasports3, ζωντανά και αποκλειστικά τη Δευτέρα 27 Ιουνίου.

Τώρα, η Μαρία Σάκκαρη, No115 στον κόσμο, ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τη διάσημη Αμερικανίδα Βένους Γουίλιαμς, Νο8 στην παγκόσμια κατάταξη. Τον μεγάλο αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, αύριο Τετάρτη 29 Ιουνίου.

Η ώρα καθώς και το κανάλι προβολής δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση εντός της ημέρας.

Το φετινό 130ο Wimbledon (https://www.youtube.com/watch?v=ZG63eBvaiXA) άνοιξε την αυλαία τη Δευτέρα 27 Ιουνίου με τα Novasports1 και Novasports1HD να προβάλλουν όλους τους αγώνες του Court 1, τα Novasports2 και Novasports 2HD να προβάλλουν όλους τους αγώνες του Centre Court (κεντρικό γήπεδο), ενώ στο Novasports3 μεταδίδονται αγώνες από επιλεγμένα γήπεδα. Από την Πέμπτη 7 Ιουλίου η οι αγώνες του Centre Court μεταφέρονται στα Novasports1 και Novasports1HD με την ημιτελική και τελική φάση της διοργάνωσης. Τέλος, κάθε βράδυ στις 23:30, αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής ημέρας θα προβάλλονται τα εκτενή στιγμιότυπα των αγώνων απευθείας στο Novasports24HD. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από το τουρνουά τένις Wimbledon στο http://www.novasports.gr/tennis/wimbledon

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook,

www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρια σακκαρη τένις wimbledon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ