Μοσκοβισί: Να γίνει σεβαστός ο στόχος για το πλεόνασμα το 2018 - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Να γίνει σεβαστός ο στόχος για το πλεόνασμα το 2018

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ για το 2018 είναι εφικτός και επιτεύξιμος και δεν θα αλλάξει επεσήμανε σήμερα ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί μιλώντας σε έλληνες δημοσιογράφους.

Ερωτηθείς σχετικά με την πρόταση που διατυπώνεται περί αλλαγής του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα σε επίπεδα χαμηλότερα του 3,5% του ΑΕΠ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «κανένας δεν θέλει να αλλάξει το πρόγραμμα, δεν θέλω να δημιουργώ νέες προσδοκίες» .

Ο ίδιος πάντως εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που μπορεί να εμπιστευτεί και εμφανίστηκε βέβαιος ότι η χώρα θα γυρίσει σελίδα και θα επιστρέψει στην ανάπτυξη από το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Ο Γάλλος επίτροπος ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί την Αθήνα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών και επιχειρηματικούς φορείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μοσκοβισι πλεόνασμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ