Η Ελένη Τσολάκη ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Τσίπρα αλλά... ένα μήνα πριν [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ελένη Τσολάκη ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Τσίπρα αλλά... ένα μήνα πριν [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφθονο γέλιο στους τηλεθεατές της εκπομπής Happy Day, που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, προσέφερε η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής Ελένη Τσολάκη.

Η πάντα χαμογελαστή Ελένη είχε ετοιμάσει ένα βίντεο και παράλληλα, όπως θα δείτε, ευχόταν συνεχώς χρόνια πολλά στον Αλέξη Τσίπρα για τα γενέθλιά του, που είναι όμως στις 28 Ιουλίου και όχι στις 28 Ιουνίου.

Η ωραία Ελένη μάλιστα είχε ετοιμάσει τέτοιο αφιέρωμα για τον πρωθυπουργό, στο οποίο είχε μέσα φωτογραφίες που ταίριαζαν στον χαρακτήρα και έτσι το υπόλοιπο πάνελ θα αναγνώριζε ποιος είναι εκείνος που έχει σήμερα γενέθλια.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, επέμενε ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει σήμερα γενέθλια και πως είναι λιοντάρι στο ζώδιο, με την Ελένη Τσολάκη να επιμένει για το δίκιο της.

Οταν η Ελένη κατάλαβε ότι τελικά ήταν δικό της το λάθος, εκτυλίχθηκαν απολαυστικές στιγμές...

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΣΟΛΑΚΗ Τσίπρας γενέθλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ