Αντόνιο Κόντε: Ενας τρελός, θεότρελος προπονητής [βίντεο] - iefimerida.gr

Αντόνιο Κόντε: Ενας τρελός, θεότρελος προπονητής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρξε ένας από τους καλύτερους μέσους της γενιάς του στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Η αρχή και το τέλος της Γιουβέντους για πολλά χρόνια. Ο Αντόνιο Κόντε πέρασε στην προπονητική όμως το εκρητικό ταμπεραμέντο του εξακολουθεί να τον συνοδεύει. Σε τέτοιο βαθμό που μια κάμερα από την κάλυψη του αγώνα με την Ισπανία, ήταν αποκλειστικά γι'αυτόν.

Οι αντιδράσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες. Από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο. Στο 2ο γκολ του Γκρατσιάνο Πελέ σκαρφάλωσε στον πάγκο. Κάποια άλλη στιγμή κλώτσησε την μπάλα με τόση δύναμη εκνευρισμένος με τον Εμανουέλε Τζιακερίνι που οι παίκτες και των δύο ομάδων σάστισαν. Το ίδιο και ο διαιτητής.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ένα βίντεο αφιερωμένο στον Κόντε από την επικράτηση επί της Ισπανίας. Πραγματικό σόου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Αντόνιο Κόντε Ιταλία Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ