Η Σαράποβα φοιτήτρια στο Χάρβαρντ! [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Σαράποβα φοιτήτρια στο Χάρβαρντ! [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Μαρία Σαράποβα να τιμωρήθηκε με δύο χρόνια αποκλεισμό από το τενίς, επειδή βρέθηκε θετική σε απαγορευμένες ουσίες, αλλά βρήκε τρόπο για να περάσει δημιουργικά τον ελεύθερό της χρόνο.

Η ίδια, λοιπόν, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter πως για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοιτήσει στο Χάρβαρντ.

«Δεν είμαι σίγουρη πως συνέβη αυτό, αλλά ναι Χάρβαρντ! Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει το πρόγραμμα!» έγραψε στο Twitter της.

Η καλλονή τενίστρια δεν αποκάλυψε τι ακριβώς θα σπουδάσει εκεί, αλλά ο μάνατζερ της δήλωσε πως θα παρακολουθήσει δύο μαθήματα.

Το Πανεπιστήμιο δεν έχει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η Σαράποβα θα πρέπει να διαθέσει ένα μεγάλο ποσό, μιας και και το κόστος παρακολούθησής του μπορεί να φτάσει και τα 70.000 δολάρια το χρόνο.

Η Σαράποβα φοιτήτρια στο Χάρβαρντ! [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαράποβα Χαρβαρντ τένις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ