Συνάντηση Τσίπρα-Σουλτς στις Βρυξέλλες: Η Ευρώπη να δώσει λύσεις σε κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα - iefimerida.gr

Συνάντηση Τσίπρα-Σουλτς στις Βρυξέλλες: Η Ευρώπη να δώσει λύσεις σε κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στον απόηχο του βρετανικού δημοψηφίσματος.

Στην συζήτηση εξετάστηκαν οι συνθήκες που διαμορφώνονται στην Ευρώπη μετά το Βρετανικό δημοψήφισμα. Επιβεβαιώθηκε η κοινή εκτίμηση ότι το μέλλον της Ευρώπης συνδέεται άμεσα με την αποφασιστική ενίσχυση της δημοκρατίας, αλλά και της κοινωνικής διάστασης της ευρωπαϊκής πολιτικής.Στην συζήτηση εξετάστηκαν οι συνθήκες που διαμορφώνονται στην Ευρώπη μετά το Βρετανικό δημοψήφισμα.

Επιβεβαιώθηκε η κοινή εκτίμηση ότι το μέλλον της Ευρώπης συνδέεται άμεσα με την αποφασιστική ενίσχυση της δημοκρατίας, αλλά και της κοινωνικής διάστασης της ευρωπαϊκής πολιτικής.

«Η Ευρώπη πρέπει να δώσει λύσεις σε σοβαρά ζητήματα κοινωνικής και οικονομικής πολιτικής αν θέλουμε να οικοδομήσουμε ένα στέρεο μέλλον» είναι το σχόλιο που έκανε ο πρωθυπουργός μέσω twitter κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται από αργά χθες βράδυ στη βελγική πρωτεύουσα όπου βρίσκεται για την Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών. Μετά τη συνάντηση με τον κ. Σουλτς θα ακολουθήσει συνάντηση με την πρόεδρο της Ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκάμπι Τσίμερ, με τους συμπροέδρους, Ρεμπέκα Χαρμς και Φιλίπ Λάμπερτς, και την αντιπρόεδρο Σκα Κέλερ, της Ομάδας Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σειρά άλλων επαφών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας Σουλτς Βρυξέλλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ