Πέντε πράγματα που μάθαμε από το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέντε πράγματα που μάθαμε από το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones [εικόνες]

Φωτογραφία: ΗΒΟ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλη μια σεζόν έκλεισε για το Game of Thrones, με τους φίλους της σειράς να είναι αναγκασμένοι πλέον να περιμένουν μέχρι τον Απρίλιο του 2017 για τον έβδομο κύκλο...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

Το δέκατο επεισόδιο της έκτης σεζόν ήταν κατά πολλούς το καλύτερο -μαζί με τη μάχη των Μπάσταρδων- που έχει γίνει ποτέ, αφενός γιατί είχε το στοιχείο της έκπληξης και της ανατροπής και αφετέρου διότι απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα στους τηλεθεατές...

Τι μάθαμε λοιπόν από αυτό το επεισόδιο...

Πέντε  πράγματα που μάθαμε από το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όταν η Σέρσεϊ εκδικείται, το κάνει ολοκληρωτικά

Μπορεί να χρειάστηκε να περάσουν πολλά επεισόδια στα οποία ταπεινώθηκε, φυλακίστηκε και προδόθηκε από τον ίδιο της το γιο, ωστόσο στο τέλος η εκδίκηση της Σέρσει ήταν ολοκληρωτική... Δεν υπολόγισε τίποτα και κανέναν, έβγαλε τον Υψηλό Σπουργίτη από τη μέση και έκατσε στο Θρόνο -δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα καθώς η Καλίσι πλησιάζει- των Επτά Βασιλείων.

Πέντε  πράγματα που μάθαμε από το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι προφητείες βγαίνουν αληθινές

Και ποια ήταν η προφητεία στη συγκεκριμένη περίπτωση; Ο θάνατος του Τόμεν... Όταν η Σέρσεϊ ήταν μικρή, η προφητεία έλεγε ότι όλα της τα παιδιά θα πεθάνουν πριν από εκείνη, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο τελευταίο επεισόδιο, όταν ο Βασιλιάς Τόμεν με τον ευαίσθητο χαρακτήρα του δεν άντεξε την προδοσία της μητέρας του η οποία σκότωσε τη γυναίκα που αγαπούσε και πήδηξε από το παράθυρο του δωματίου του.

Πέντε  πράγματα που μάθαμε από το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Μικροδάχτυλος λειτουργεί... υπογείως για άλλη μια φορά

Μπορεί να βοήθησε τη Σάνσα στη μάχη των Μπάσταρδων, ωστόσο απ' ότι φαίνεται δεν το έκανε με ανιδιοτέλεια. Στο τελευταίο επεισόδιο τον είδαμε να προσπαθεί να πείσει τη Σάνσα ότι αυτή είναι η Βασίλισσα του Βορρά, ενώ όταν όλοι οι Άρχοντες αναγνωρίζουν τον Τζον Σνόου ως βασιλιά του Βορρά, η αντίδρασή του τα λέει όλα...

Πέντε  πράγματα που μάθαμε από το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Οι γονείς του Τζον Σνόου αποκαλύφθηκαν!

Ήταν κοινό μυστικό ότι ο Νεντ Σταρκ δεν ήταν πατέρας του Τζον Σνόου. Αυτό επιβεβαιώθηκε στο προχθεσινό επεισόδιο μέσα από ένα όραμα του Μπραν, ο οποίος πήγε στο παρελθόν και είδε τον πατέρα του Νεντ και τη θεία του Λυάννα να συζητούν, με τη δεύτερη να ζητάει από τον αδερφό της να προστατεύσει το μωρό της καθώς όπως του λέει “αν το μάθει ο Ρόμπερτ θα με σκοτώσει”.

Πέντε  πράγματα που μάθαμε από το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η Άρυα μπορεί και αλλάζει πρόσωπα

Κάτι που ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια, αφού όλοι είδαμε με πόσο μεγάλη ευκολία σκότωσε τον Γουόλντερ Φρέι, παίρνωντας εκδίκηση για τον Κόκκινο Γάμο...

Tι δήλωσαν οι ηθοποιοί ενόψει της έβδομης σεζόν

Η ηθοποιός που ερμηνεύει Σέρσεϊ, η Λίνα Χέντεϊ, μιλώντας στο Entertainment Weekly είπε: «Μένω να αναρωτιέμαι ποιος είναι αυτός που θα τη ρίξει (από τον Θρόνο). Μπορεί να βρίσκεται εκεί μόνο για ένα δευτερόλεπτο».

Από την πλευρά της, η Εμίλια Κλαρκ που ερμηνεύει την Ντενέρις είπε στο EW: «Έχει τους δράκους. Έχει τον στρατό. Έχει τα πλοία Επομένως, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνει. Πρέπει να πάει. Στον θρόνο».

Ερωτηθείσα εάν θα συναντηθεί με τον Τζον Σνόου εκείνη απαντά: «Δεν ξέρω. Θα μπορούσα να τον σκοτώσω. Θα μπορούσε να με σκοτώσει εκείνος. Θα μπορούσε να είναι νεκρός πριν καν συναντηθούμε. Θα μπορούσα να είμαι εγώ νεκρή πριν καν συναντηθούμε. Η Άρια θα μπορούσε να μας σκοτώσει και τους δύο! Δεν ξέρεις ποτέ! Τα πάντα είναι πιθανά. Αυτό που ξέρω είναι ότι έρχεται ο χειμώνας... και εγώ ανεβάζω τη θερμοκρασία».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η έβδομη σεζόν θα είναι καθηλωτική... Υπομονή ένα χρόνο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Game of Throne
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ