Βράβευση του CEO των ΕΛΠΕ για την εταιρική κοινωνική προσφορά - iefimerida.gr

Βράβευση του CEO των ΕΛΠΕ για την εταιρική κοινωνική προσφορά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον CEO της ΕΛΠΕ ΑΕ, Γρηγόρη Στεργιούλη, απονεμήθηκε το Ελληνικό Βραβείο “2016 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD” κατά το Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Αντιμετωπίζοντας τις Προκλήσεις», που διοργάνωσε η Capital Link με το CSRinGreece.

Η βράβευση στο πρόσωπο του κ. Στεργιούλη έγινε ως αναγνώριση της πολύπλευρης κοινωνικής προσφοράς των ΕΛΠΕ, ενώ το βραβείο “2016 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD” απένειμε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), κ. Γιώργος Πατούλης.

Κατά την ομιλία του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΠΕ ΑΕ αναφέρθηκε στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συνολικού ύψους €3,6 εκατ. που υλοποιεί ο Όμιλος, δίνοντας έμφαση στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και του προσφυγικού, στην φροντίδα και ανακούφιση ευπαθών ομάδων πληθυσμού, άνεργων και άπορων, στην ενίσχυση τοπικών κοινωνιών, Δομών των Δήμων και της Εκκλησίας, Φορέων και ΜΚΟ που επιτελούν σημαντικό έργο, αλλά και σε προγράμματα στήριξης της εκπαίδευσης και της απασχόλησης της Νέας Γενιάς.

«Εν μέσω της κρίσης που βιώνουμε, αποφασίσαμε να περιορίσουμε τα λειτουργικά μας έξοδα, να επανεξετάσουμε τα επενδυτικά μας προγράμματα, να περικόψουμε κάθε τι που φάνταζε περιττό. Όμως, ούτε μια στιγμή δεν σκεφτήκαμε να περιορίσουμε την προσφορά μας στην κοινωνία. Γιατί, σε τέτοιες περιόδους, οι υγιείς και κοινωνικά υπεύθυνες εταιρείες έχουν την υποχρέωση να πρωτοστατούν και να στέκονται αρωγοί στην αντιμετώπιση των συνεπειών από αυτές τις κρίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, κ. Γρηγόρης Στεργιούλης.

Η διοργάνωση έγινε το απόγευμα στο ξενοδοχείο HILTON, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΠΕ Στεργιούλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ