Ηράκλειο: Μεθυσμένος επιβάτης αναστάτωσε αεροδρόμιο και πτήσεις! - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Μεθυσμένος επιβάτης αναστάτωσε αεροδρόμιο και πτήσεις!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετή ταλαιπωρία περίμενε την Κυριακή τους επιβάτες πτήσης της easyjet από το Ηράκλειο της Κρήτης με προορισμό τη Βρετανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive, ένας νεαρός Αγγλος βρισκόταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ με αποτέλεσμα να καταφέρει να αναστατώσει ένα ολόκληρο αεροδρόμιο.

Ετσι, το αεροπλάνο που επέβαινε ο μεθυσμένος επιβάτης καθυστέρησε να απογειωθεί με τον κυβερνήτη του αεροσκάφους να απευθύνει έκκληση στον πύργο ελέγχου έτσι ώστε να συλλάβει τον ζωηρό επιβάτη, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ομαλά η πτήση για την Αγγλία.

Βλάβη σε αεροσκάφος

Παράλληλα, σήμα κινδύνου εξέπεμψε αεροσκάφος της iberia express τα ξημερώματα της Κυριακής. Το αεροσκάφος με προορισμό την Σαντορίνη παρουσίασε πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημα διακυβέρνησης.

Πραγματοποίησε επιτυχή αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων, όπου οι επιβάτες με άλλο αεροσκάφος μετέβησαν στην Σαντορίνη.

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροσκάφος μεθυσμένος προσγείωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ