Πέθανε ο θρυλικός «Bud Spencer» - Το μήνυμα του Ματέο Ρέντσι [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέθανε ο θρυλικός «Bud Spencer» - Το μήνυμα του Ματέο Ρέντσι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο Ιταλός ηθοποιός Κάρλο Πεντερσόλι, γνωστός στον κόσμο μέσα από τις κωμωδίες, ως Bud Spencer.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής του κινηματογράφου, «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας και την είδηση επιβεβαίωσε, ο γιος του, Τζουζέπε Πεντερσόλι.

Ο «Bud Spencer» γεννήθηκε στη Νάπολη, διακρίθηκε στην κολύμβηση και το πόλο, σπούδασε νομική όμως δεν άργησε να ανακαλύψει το ταλέντο του στην υποκριτική. Μαζί με τον Τέρενς Χιλ, δημιούργησαν ένα αχτύπητο δίδυμο στον κινηματογράφο, με περισσότερες από 20 ταινίες κωμικού γουέστερν τη δεκαετία του '70.

Ο διάσημος ηθοποιός απεβίωσε στο σπίτι του, δίπλα στην οικογένεια του, με τον γιο του να δηλώνει μάλιστα στον ιταλικό Τύπο πως η τελευταία του λέξη ήταν «Σας ευχαριστώ».

Η είδηση του θανάτου του δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter έγραψε «Αντίο Bud Spencer. Σε αγαπούσαμε πολύ».

Πέθανε ο θρυλικός «Bud Spencer» - Το μήνυμα του Ματέο Ρέντσι [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ bud spencer θάνατος Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ