Δεν παραιτείται ο Κόρμπιν -Χιλιάδες κόσμου έξω από το Κοινοβούλιο για στήριξή του [εικόνες] - iefimerida.gr

Δεν παραιτείται ο Κόρμπιν -Χιλιάδες κόσμου έξω από το Κοινοβούλιο για στήριξή του [εικόνες]

Φωτογραφία: John Mc Donnel/Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος υποστηρικτών του ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα στην πλατεία Parliament Sq του Λονδίνου, έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, σε ένδειξη συμπαράστασης προς το πρόσωπο του.

Ο ηγέτης των Εργατικών, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο έντονης κριτικής από υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος του και από περισσότερους από τους μισούς υπουργούς της σκιώδους κυβέρνησης του, απευθύνθηκε στους οπαδούς του που τον αποθέωσαν.

Δεν παραιτείται ο Κόρμπιν -Χιλιάδες κόσμου έξω από το Κοινοβούλιο για στήριξή του [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ο Κορμπιν κατηγορείται απο τους επικριτές του ότι δεν έκανε ότι μπορούσε για να πείσει τους ψηφοφόρους του κόμματος του να ψηφίσουν υπερ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ, κατι που οπως αποδείχθηκε απο την ανάλυση της ψου έγειρε την πλάστιγγα τελικά υπέρ του Brexit.

Δεν παραιτείται ο Κόρμπιν -Χιλιάδες κόσμου έξω από το Κοινοβούλιο για στήριξή του [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Οι υποστηρικτές του συγκεντρώθηκαν μέσα λίγες μόνο ώρες, ενώ ο σκιώδης υπουργός Οικονομικών, Τζον Μακ Ντόνελ δήλωσε ότι πάνω από 10.000 άτομα ανταποκρίθηκαν με μια κινητοποίηση που κράτησε λιγότερο από μια ημέρα.

Δεν παραιτείται ο Κόρμπιν -Χιλιάδες κόσμου έξω από το Κοινοβούλιο για στήριξή του [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Η συγκέντρωση έρχεται μετά και τις νέες παραιτήσεις σήμερα μελών της σκιώδους κυβέρνησης που πια φτάνουν τον αριθμό 19, συν τον Χίλαρυ Μπεν ο οποίος αποπέμφθηκε από τον Κόρμπιν, κατηγορούμενος ότι σχεδίαζε εσωκομματικό πραξικόπημα.

Δεν παραιτείται ο Κόρμπιν -Χιλιάδες κόσμου έξω από το Κοινοβούλιο για στήριξή του [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ο κ. Μακ Ντόνελ απευθυνόμενος στο πλήθος είπε εκ μέρους του Τζέρεμι Κόρμπιν: «Ο Τζέρεμι Κόρμπιν δεν παραιτείται. Θα μείνει εδώ. Οι επικριτές του αν το επιθυμούν μπορούν να ζητήσουν νέες εσωκομματικές εκλογές. Τους ενημερώνω πάντως ότι ο Τζέρεμι θα είναι και σε αυτές υποψήφιος και θα έχει τη στήριξη μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ