Απεγνωσμένοι οι αγρότες στην Αρκαδία -Ζητούν αναστολή πληρωμής φόρων και εισφορών στον ΟΓΑ - iefimerida.gr

Απεγνωσμένοι οι αγρότες στην Αρκαδία -Ζητούν αναστολή πληρωμής φόρων και εισφορών στον ΟΓΑ

Φωτογραφία: Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απεγνωσμένοι είναι οι αγρότες της Αρκαδίας, εξαιτίας των ζημιών που υπέστησαν από την κακοκαιρία του περασμένου Σαββάτου.

Εκπρόσωποι των αγροτών, κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης το βράδυ της Δευτέρας, περιέγραψαν την τραγική κατάσταση που βιώνουν και μίλησαν για τεράστιες ζημιές που έχουν υποστεί οι καλλιέργειες τους.

Παράλληλα, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ζήτησαν να ρυθμιστούν τα δημοτικά τέλη από το δημοτικό συμβούλιο και την παρέμβαση του δημάρχου, ώστε οι πληρωμές εισφορών του ΟΓΑ που λήγουν την προσεχή Παρασκευή να παραταθούν και να υπάρξει αναστολή φόρων για τους πληγέντες, με τον δήμαρχο να τους δηλώνει πως το αίτημα αυτό υποβλήθηκε σήμερα στο κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον υφυπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα, που επισκέφθηκε την Αρκαδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες Αρκαδία κακοκαιρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ