Μοσκοβισί: Δεν υπάρχει κραχ στις αγορές -Η ΕΕ δεν θα διολισθήσει σε ύφεση - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Δεν υπάρχει κραχ στις αγορές -Η ΕΕ δεν θα διολισθήσει σε ύφεση

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει τα αναγκαία εργαλεία για να αποτρέψει τη διολίσθηση της οικονομίας της σε ύφεση, δήλωσε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί, αναφερόμενος στις συνέπειες από την ψήφο των Βρετανών υπέρ του Brexit.

«Υπάρχει ακόμη αβεβαιότητα, που πρέπει να αντιμετωπισθεί, αλλά δεν βλέπουμε ισχυρή αναταραχή ή κρίση», δήλωσε ο Μοσκοβισί σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του Bloomberg, προσθέτοντας: «Δεν υπάρχει κραχ στις αγορές, έτσι όλοι μπορούν να καθησυχασθούν ότι θα πάρουμε σοβαρά την κατάσταση και θα την αντιμετωπίσουμε καλά».

«Έχουμε τα μέσα, ιδιαίτερα τη συνεργασία των κεντρικών τραπεζών, για να διασφαλίσουμε τη χρηματοοικονομική σταθερότητα , να καθησυχάσουμε τις αγορές και να παράσχουμε ρευστότητα, εάν χρειασθεί», σημείωσε ο Μοσκοβισί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΕ Brexit Οικονομία Πιερ Μοσκοβισί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ