Ξεκινούν οι αιτήσεις για αποζημιώσεις στο Δήμο Τρίπολης - iefimerida.gr

Ξεκινούν οι αιτήσεις για αποζημιώσεις στο Δήμο Τρίπολης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή του Δήμου Τρίπολης τα οποία προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές στις Δημοτικές Ενότητες Τεγέας, Κορυθίου και Τρίπολης, ο Δήμαρχος κ. Παυλής προχώρησε σε αίτημα κήρυξης των περιοχών αυτών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως αυτό απορρέει από το σχέδιο «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ» και τις εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, σύμφωνα με τα ανωτέρω και εφαρμόζοντας τα απορρέοντα από την σχετική νομοθεσία, προχωρεί σε καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από την θεομηνία σε πληγείσες κατοικίες, για την αντικατάσταση οικοσυσκευών αλλά και για απλές επισκευαστικές εργασίες, ανά Δημοτική Ενότητα του Δήμου.

Η οικονομική ενίσχυση των πληγέντων θα καταβληθεί εφόσον γίνει η σχετική επιχορήγηση από το αρμόδιο υπουργείο.

Υποβολή αιτημάτων

Οι πληγέντες πολίτες μπορούν να απευθύνονται στις Δημοτικές Ενότητες που υπάγονται οι κατοικίες τους. Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών είναι από 28-6-2016 έως και 1-7-2016 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τρίπολη αποζημίωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ