Σπουδαία πρόκριση για την Μαρία Σάκκαρη στο Wimbledon - iefimerida.gr

Σπουδαία πρόκριση για την Μαρία Σάκκαρη στο Wimbledon

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η Μαρία Σάκκαρη στο Wimbledon αφού κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κινέζα Σαϊσάι Τσενγκ με 2-0 σετ (6-3,6-2).

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Wimbledon επί της Κινέζας Σαϊσάι Τσενγκ.

Η ελληνίδα τενίστρια επικράτησε 2-0 σετ και πλέον περιμένει την αυριανή αντίπαλό της, η οποία θα προκύψει από τη μονομαχία της Βίνους Γουίλιαμς με την Ντόνα Βέκιτς.

Η Αμερικανίδα τενίστρια είναι το φαβορί απέναντι στην αθλήτρια από την Κροατία, με την Σάκκαρη πάντως να μην επηρεάζεται αυτή την στιγμή από την τενίστρια που θα βρει απέναντί της έστω και αν γνωρίζει πως θα είναι το αουτσάιντερ.

H Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Νο115 της παγκόσμιας κατάταξης με μια αντεπίθεση στο πρώτο σετ και πέντε συνεχόμενα γκέιμ, έκανε το 1-0 ενώ το δεύτερο σετ μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρια σακκαρη τένις wimbledon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ