Ο Μπεν Αφλεκ μιλάει για τις δυο πρώην του: Τζένιφερ Γκάρνερ και Λόπεζ - iefimerida.gr

Ο Μπεν Αφλεκ μιλάει για τις δυο πρώην του: Τζένιφερ Γκάρνερ και Λόπεζ

Φωτογραφία: @HBO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Μπεν Άφλεκ χώρισε με την σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ, αλλά ο ίδιος ακόμη τρέφει βαθιά αισθήματα για εκείνη και ακόμη την φωνάζει γυναίκα του.

Ο Μπεν Αφλεκ μιλάει για τις δυο πρώην του: Τζένιφερ Γκάρνερ και Λόπεζ  | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον Μπιλ Σίμμον στο HBO πριν λίγες μέρες και μίλησε για την πρώην του, τα επαγγελματικά αλλά και γιατί η σχέση του με την Τζένιφερ Λόπεζ του είχε κάνει κακό. Jennifer_Garner, Instagram

Ο Μπεν Αφλεκ μιλάει για τις δυο πρώην του: Τζένιφερ Γκάρνερ και Λόπεζ  | iefimerida.gr 1

«Η γυναίκα μου με βοήθησε πολύ σε όλο αυτό καθώς μερικές φορές ήμουν τόσο συγκεντρωμένος στην δουλειά μου και εκείνη προσπαθούσε να φέρει τις ισορροπίες στην οικογένεια», δήλωσε ο Άφλεκ.

Ο ίδιος μίλησε με τόσο ωραία λόγια για την γυναίκα του, την ώρα που δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει έρθει πιο κοντά με την Τζένιφερ Γκάρνερ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τους είδαν μάλιστα να φιλιούνται στο ξενοδοχείο.

Ο οσκαρικός ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την πρώην του Τζένιφερ Λόπεζ και για το πως αντιμετώπισε τον χωρισμό τους το 2004.

«Οι άνθρωποι γύρω μου μου έλεγαν πως δεν ήμουν κουλ και πως είχα χάσει το ταλέντο μου.

Ο Μπεν Αφλεκ μιλάει για τις δυο πρώην του: Τζένιφερ Γκάρνερ και Λόπεζ  | iefimerida.gr 2

Ήμουν σίγουρα ο πιο ατάλαντος και νευρικός ηθοποιός απ' όλους εκείνη την περίοδο. Είχα χωρίσει με την Τζένιφερ Λόπερ και έπρεπε να γυρίσω τρεις ή τέσσερις ταινίες, την μία μετά την άλλη. Εκείνη την περίοδο σκέφτηκα πως πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά...και αυτό έκανα».

Ο Μπεν Αφλεκ μιλάει για τις δυο πρώην του: Τζένιφερ Γκάρνερ και Λόπεζ  | iefimerida.gr 3

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ είχαν γνωριστεί το 2002 και είχαν αρραβωνιαστεί μέχρι που χώρισαν το 2004. Τα δημοσιεύματα της εποχής, ήθελαν την μητέρα του Άφλεκ να μην συμπαθεί καθόλου τη Λόπεζ και εκείνη να είναι η κυριότερη αιτία του χωρισμού τους.Jennifer Lopez, Instagram

Μάλιστα, τότε ο περίγυρος του ηθοποιού θεωρούσε πως η Λόπεζ «χρησιμοποιούσε» τον Άφλεκ για να βρίσκεται στο προσκήνιο, κυρίως μετά από το βίντεοκλιπ «Jenny From the Block», στο οποίο είχε πάρει μέρος και εκείνος.

Παρ΄όλα αυτά η ίδια είχε δηλώσει στο περιοδικό People πριν μερικά χρόνια, πως απ΄όλους τους συντρόφους της, ο Μπέν Άφλεκ ήταν ο άντρας με τον οποίο ήταν τρελά ερωτευμένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ