Επιστρέφει η υπαίθρια αγορά PillBOX στη Θεσσαλονίκη -Ο,τι χρειάζεσαι για τις διακοπές σου - iefimerida.gr

Επιστρέφει η υπαίθρια αγορά PillBOX στη Θεσσαλονίκη -Ο,τι χρειάζεσαι για τις διακοπές σου

Φωτογραφία από προηγούμενη διοργάνωση:  pillbox.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οpen markets, η μανία των απανταχού bloggers εξαπλώνεται ανά την Ελλάδα.

Μία τέτοια υπο τον τίτλο PillBOX, οργανώνεται το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Επιστρέφει η υπαίθρια αγορά PillBOX στη Θεσσαλονίκη -Ο,τι χρειάζεσαι για τις διακοπές σου | iefimerida.gr 0

H PillBOX, σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι συμμετέχοντες, είναι μία ομάδα ανθρώπων που έχουν κοινό όραμα τη δημιουργία. Με σκοπό να εκτονώσουν την αγάπη και το πάθος τους για αυτήν, διοργανώνουν ανα τακτά διαστήματα στη Θεσσαλονίκη, τα PillBOX open markets.
Οι λάτρεις του χειροποίητου θα μπορούν να επισκεφθούν το διήμερο PillBOX «Summer in The City»και να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία shopping ανάμεσα στις εκατοντάδες επιλογές καλλιτεχνών, που θα στήσουν περίτεχνα τις δημιουργίες τους σε όλο τον εσωτερικό χώρο του Kitchen Bar.

Επιστρέφει η υπαίθρια αγορά PillBOX στη Θεσσαλονίκη -Ο,τι χρειάζεσαι για τις διακοπές σου | iefimerida.gr 1

Όλα τα απαραίτητα για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις, όπως αρωματικά κεριά, παρεό, καφτάνια, φουλάρια, summer beach bags, υπηρεσίες ομορφιάς, καλλυντικά και πολλά άλλα αντικείμενα θα βρίσκονται εκεί για να ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο ιδιαίτερα γούστα.
Ιδιαίτερο extra του διημέρου αποτελεί το beauty corner που θα στηθεί εντός του χώρου, όπου μικρές και μεγάλες κυρίες θα μπορούν να λάβουν επί τόπου επαγγελματικές υπηρεσίες ομορφιάς (προσώπου, άκρων και μαλλιών), σύμφωνα με όλες τις νέες τάσεις της σεζόν.

Το παρακάτω βίντεο μας βάζει στο κόσμο της PillBOX

Τα PillBOX open markets είναι μία συνάντηση ανθρώπων που ασχολούνται με οποιαδήποτε μορφή δημιουργίας. «Μαζεύουμε ανθρώπους με μεράκι, που κατασκευάζουν με τα χεράκια τους κάθε λογής θαυμαστό καλούδι, από κοσμήματα και ρούχα μέχρι αρώματα και σαπουνάκια, να μπαίνουμε σε ένα χώρο και να τον μεταλλάσσουμε σε μία μεγάλη, αγορά, γεμάτη χρώματα και ευφάνταστα μικρά και μεγάλα πραγματάκια. Καθένα από αυτά έχει σκοπό να συμπληρώσει με μία ακόμα κουκίδα το χαμόγελο κάθε υποψήφιου “κατακτητή” τους. Βασικό συστατικό αυτής της δοκιμασμένης και επιτυχημένης, ομολογουμένως συνταγής, αποτελούν τα όμορφα, πηγαία χαμόγελά και φυσικά η θετική διάθεση, που είναι πάντα διάχυτη στην ατμόσφαιρα» τονίζουν οι συμμετέχοντες.

PillBOX «Summer in the city»
6 και 7 Ιουλίου
| Ώρες λειτουργίας 11:00-23:00
Kitchen Bar (προβλήτα Α, Λιμάνι Θεσσαλονίκης)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ PillBOX Summer in the city Θεσσαλονίκη Οpen markets
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ