H ερώτηση που ενόχλησε την Αναστασοπούλου στον αέρα του Happy day [βίντεο] - iefimerida.gr

H ερώτηση που ενόχλησε την Αναστασοπούλου στον αέρα του Happy day [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη στο τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η όμορφη ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η πανέμορφη ηθοποιός που μόλις πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων του πάνελ.

Ωστόσο, δεν άργησε να έρθει η άβολη στιγμή όταν η συζύτηση στράφηκε γύρω από την βάπτιση του νεογέννητου και αν η ηθοποιός και ο σύζυγός της είναι πρόθυμοι να βαπτίσουν το παιδί τους. Τότε, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απάντησε:«Η βάπτιση δεν είναι για να δώσεις ένα όνομα στο παιδί, είναι για να δώσεις ένα θρήσκευμα στο παιδί», με την σκυτάλη να παίρνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρωτώντας αν θα το βαπτίσει τελικά, με την ηθοποιό να απαντάει: «Θα δούμε, θα δείξει».

Πηγή βίντεο: enikos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ εκπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ