Εκανε ντους, ξεχάστηκε και τον κλείδωσαν στο γυμναστήριο! - iefimerida.gr

Εκανε ντους, ξεχάστηκε και τον κλείδωσαν στο γυμναστήριο!

Φωτογραφία: Wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις πιο περιπετειώδεις μέρες της ζωής του έζησε ένας 35χρονος άνδρας από την Αγγλία.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας κατάφερε να κλειδωθεί μέσα στο γυμναστήριο(!) που αθλούταν αφού το ζεστό νερό του ντουζ μετά την προπόνηση φαίνεται πως τον έκανε να ξεχαστεί λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να αγνοήσουν την ύπαρξή του, να ενεργοποιήσουν την ασφάλεια του κτιρίου και να φύγουν!

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ο 35χρονος δεν το κατάλαβε αμέσως, αφού πρώτα έπρεπε να χτυπήσει ο συναγερμός του χώρου! Ο άτυχος άνδρας κάλεσε το 999 για βοήθεια με τους αστυνομικούς να φτάνουν λίγα λεπτά αργότερα. Μόλις έγινε ο... απεγκλωβισμός δεν έλειψε και το καθιερωμένο “γλέντι” στο twitter, αφού στο λογαριασμό του κέντρου ελέγχου του Μάντσεστερ ανέβηκε το παρακάτω tweet...

Εκανε ντους, ξεχάστηκε και τον κλείδωσαν στο γυμναστήριο!  | iefimerida.gr 0

Πιο ήταν το καλύτερο σχόλιο; Μα φυσικά αυτό που έλεγε ότι αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται ένα γυμναστήριο που να λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ