Στοίχημα στο Ιταλία-Ισπανία στο Euro - iefimerida.gr

Στοίχημα στο Ιταλία-Ισπανία στο Euro

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (27/06) η φάση των «16» του Euro, με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τα δύο «εισιτήρια» που έχουν απομείνει για τα προημιτελικά και το Betarades.gr είναι για μία ακόμη ημέρα κοντά σας, με τις στοιχηματικές προτάσεις από τα παιχνίδια στα γήπεδα της Γαλλίας.

Δύο, λοιπόν, αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό «μενού» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η αυλαία ανοίγει στις 19:00 με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία, ενώ στις 22:00 η Αγγλία καλείται να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Ισλανδία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε προγνωστικά Live Betting σε όλη τη διάρκεια του Euro 2016.

Η Ιταλία την πρόκριση

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, το Ιταλία – Ισπανία. Η Ιταλία είναι απ’ τις ομάδες που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στη φάση των ομίλων, καθώς «καθάρισε» από τα πρώτα δύο παιχνίδια την πρωτιά και έκανε ολοκληρωτικό ροτέισον στο παντελώς αδιάφορο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Ιρλανδία (ήττα 0-1). Οι γείτονες ήταν καταπληκτικοί στην πρεμιέρα εναντίον του Βελγίου (2-0), όπου τα έκαναν όλα τέλεια, ενώ ακολούθησε το αγχωτικό 1-0 επί της Σουηδίας, αναμέτρηση όπου για ακόμη μια φορά είχαν εξαιρετική αμυντική παρουσία και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να απειλήσει. Η Ιταλία είναι η ομάδα που έχει χρησιμοποιήσει τους περισσότερους παίκτες (22), κάτι λογικό αφού εναντίον της Ιρλανδίας δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι βασικοί Μπουφόν, Κιελίνι, Πελέ, Ντε Ρόσι, Παρόλο και Τζιακερίνι. Μεγάλη υπόθεση οι «ανάσες» για τα ως επί τω πλείστον «βαριά» κορμιά των «ατζούρι», που απόψε θα παρουσιαστούν πιο φρέσκοι.

Γνωστές, από την άλλη πλευρά, οι αρετές της «φούρια ρόχα», που διαθέτει από τα υψηλότερα ποσοστά κατοχής του τουρνουά, έχει υπομονή στην κυκλοφορία της μπάλας και τους «υδραυλικούς» Ινιέστα, Σίλβα και Φάμπρεγας ικανούς να «ξεκλειδώσουν» οποιαδήποτε άμυνα. Περιμένουμε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων σήμερα, άλλωστε από τη μία είναι δεδομένο ότι οι Ιταλοί θα δώσουν χώρο και από την άλλη οι Ισπανοί δε συνηθίζουν να παίζουν κάτι άλλο εκτός από κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Τα ΜΜΕ της Ισπανίας ανέφεραν πιθανούς για την ενδεκάδα τους Κόκε και Αντούριθ, εντούτοις το πιθανότερο είναι ότι ο Ντελ Μπόσκε θα πάει με τους ίδιους 11 που χρησιμοποίησε και στα τρία ματς των ομίλων. Ο πολύπειρος κόουτς, το μέλλον του οποίου στην εθνική Ισπανίας είναι ακόμη στον «αέρα», επεσήμανε: «Η Ιταλία είναι πολύ σκληρή και αποτελεσματική ομάδα. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά για να τα καταφέρουμε. Στο παρελθόν είχαμε προβλήματα εναντίον ομάδων με παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού, αλλά ελπίζω ότι αυτή τη φορά όλα να πάνε καλά. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την Ιταλία, νομίζω ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50».

Προγνωστικό: Μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι το σημερινό, ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολύ «βαριές» φανέλες. Η Ισπανία βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο η εικόνα της στα τρία παιχνίδια που έδωσε στη φάση των ομίλων δεν ήταν ιδιαίτερα πειστική. Από την άλλη πλευρά, η Ιταλία, μπορεί να μη διαθέτει τους σπουδαίους παίκτες του παρελθόντος, όμως, στη μέχρι στιγμής πορεία της στη διοργάνωση παρουσιάστηκε άκρως συνειδητοποιημένη, γνωρίζοντας τι ζητά μέσα στο αγωνιστικό χώρο, αλλά και πως να το πάρει. Παρουσιάζει μεγάλη συνοχή αμυντικά, ενώ επιθετικά βρίσκει τους τρόπους να διασπά τις αντίπαλες άμυνες. Οι «φούριας ρόχας» είναι το φαβορί, ωστόσο, θεωρούμε ότι η στοιχηματική αξία στο συγκεκριμένο ματς βρίσκεται στην πρόκριση των Ιταλών, οι οποίοι υποτιμούνται από τους book, σε απόδοση 2.70.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση του αγώνα και το προγνωστικό για το Ιταλία – Ισπανία:

Με τα γκολ στο Αγγλία - Ισλανδία

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Αγγλία – Ισλανδία. Μπορεί η Αγγλία να μπαίνει ως φαβορί στο σημερινό ματς με τους Ισλανδούς, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσει το σύνολο του Λάγκερμπακ. Το γκολ των Ισλανδών στο 94ο λεπτό του αγώνα με την Αυστρία «σφράγισε» τη… νησιωτική κόντρα, καθώς μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο τα «τρία λιοντάρια» ετοιμάζονταν… να τεθούν αντιμέτωπα με την Πορτογαλία. Δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της η Αγγλία στη φάση των ομίλων, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να παραμείνει αήττητη. Στην πρεμιέρα ισοφαρίστηκε στο τέλος από τη Ρωσία (1-1), τη 2η αγωνιστική επικράτησε με ανατροπή της Ουαλίας με 2-1 και την τελευταία αγωνιστική «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στους Σλοβάκους.

Οι Ισλανδοί, από την πλευρά τους, αποτέλεσαν μία από τις ομάδες που κέρδισαν τις εντυπώσεις στη φάση των ομίλων. Έδωσαν συνέχεια στην εξαιρετική πορεία τους στα προκριματικά και κατάφεραν να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις «νοκ-άουτ» φάσεις, στην παρθενική παρουσία τους σε τελικά EURO. Οι «ψαράδες» παρουσίασαν ένα σύνολο δεμένο, με επιθετικές και αμυντικές αρετές, το οποίο χαίρεται το παιχνίδι και δεν το… παρατάει μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη. Απόδειξη… το νικηφόρο 2-1 επί της Αυστρίας για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, που διαμορφώθηκε με το γκολ του Τραούστασον στο 94′. Είχαν προηγηθεί τα ισόπαλα 1-1 απέναντι σε Πορτογαλία (πρεμιέρα) και Ουγγαρία (2η αγωνιστική). Σημειώνουμε, δε, ότι το 1-1 κόντρα στην Ουγγαρία προήλθε… από το αυτογκόλ του Σέβαρσον στο 88ο λεπτό. Με μεγάλη εμπειρία στην Πρέμιερ Λιγκ, ο ποιοτικότερος παίκτης της Ισλανδίας, ο Γκίλφι Σίγκουρντσον (μέσος της Σουόνσι) τόνισε ενόψει του σημερινού ματς: «Είναι ένα τέλειο παιχνίδι. Είναι φανταστικό να αγωνίζεσαι απέναντι στην Αγγλία».

Προγνωστικό: Μέτρια η εικόνα της Αγγλίας στην πρώτη φάση του Euro,έδειξε ότι είναι μία ομάδα η οποία είναι γεμάτη ποιότητα, αλλά της λείπει η συνοχή και είναι επιρρεπής στο λάθος. Η Ισλανδία, από την πλευρά της, σκόραρε και δέχθηκε γκολ και στα τρία παιχνίδια που έδωσε στον όμιλό της, απέναντι σε Πορτογαλία, Ουγγαρία και Αυστρία. Η αναμέτρηση έχει φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από την Αγγλία. Οι αποδόσεις, βέβαια, για τη νίκη των «τριών λιονταριών» είναι εξαιρετικά μικρές. Στοιχηματικά, με βάση την εικόνα που έχουν δείξει οι δύο ομάδες, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, αξίζει το ποντάρισμα στο καλοπληρωμένο Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.40, το οποίο και θα επιλέξουμε.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση του αγώνα και το προγνωστικό για το Αγγλία – Ισλανδία:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 στοίχημα προγνωστικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ